Szép napot, Vendég


Szerző Téma: Trenchtown Connection (Wezli,Szöcsi)  (Megtekintve 137 alkalommal)

 • wezli95
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  4
 • Top Shotta
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Wyclef Morgan "Cliff"
Dátum: 2020. Július 26. - 21:11:32

Trenchtown Connection, souljaz of Jah from Kingston.
A Trenchtown Connection egy jamajkai bűnszervezet amely a kingstoni Jamaican Mafia Los Santos-i "kisfiókja". A közép-amerikai bűnszervezetek általában nem követik a maffia típusú modellt, amelyet más csoportok követnek. Kevésbé formálisak, és inkább szerveződnek családi és etnikai vonal mentén.A szervezetet általában 1-2 "Top Shotta" irányítja, ők kapják a parancsokat fentebbről, és ők felelnek a többi tag tevékenységéről. Mindezek ellenére a szervezet müködése mégsem hasonlítható utcai bandákhoz, se nem a jamaikai Yardiekéhoz, hanem egy kisebb szervezett bűnözési csoport (MOB).  A kis szervezetet 20-30 év közötti jamajkai bevándorlók alkotják, a rasztafariánizmus hű követői. A bűnszervezet fő bevételi forrásai a marihuána utcai árusításából,a prostitúcióból és az internetes pénzügyi csalásokból ered. Ennek ellenére érdekeltek még az alábbiakban is: bérgyilkosság, testi sértés, zsarolás, emberkereskedelem, illegális bevándorlás, emberrablás, vandalizmus, rablás, fegyvercsempészet, pénzmosás.​ A Trenchtown Connection Idlewoodon mozog, a Panopticon Avenue-i  panelekben közvetlenül az Alhambra mellett. Kávézójuk, a legális Homebrew Café is a közelben található.

Ismertetőjegyek: A szervezet főbb ismertetőjegyei főképp a rasztafariánizmushoz köthetőek. A ruházatuk és külső megjelenésük általában mindennapi, ritkább esetekben elegánsabb,nem utcai gengszterekéhez hasonló . Próbálnak minél jobban elvegyülni és nem felfedni kilétüket. Továbbá nincs dresscode a szervezetben (egyforma egyenruha), nem öltönyös maffiát szeretnénk rp-zni, inkább lazább öltözetű de elegáns ,modernebb crew-t.

A szervezetbe való bekerülés: A szervezet beajánlásos alapon szervez be tagokat a belső körbe. A tagok beajánlanak számukra megbízható embereket, akikért felelősséget vállanak. Ezek a külsős tagok átesnek egy időszakon, amely alatt többnyire bizalmukat bizonyítják a szervezet többi tagjával szemben. A megfelelő személyek lehetőséget kapnak a tényleges csatlakozásra, viszont az elbukott személyekkel javában más történik, nem feltétlenül pozitív értelemben. Az elbukottak csak abban lehetnek biztosak, hogy nem látják őket már soha többé. Az eltűnések különböző módokon történnek. Szinte az összes eltüntetés halállal jár.

A "próbaidőszak" teljesítése felhatalmazza a személyt, hogy a szervezet nevében járjon el. Amolyan belsős körökbe invitálja a sikeres próbaidőszak a delikvenst. Eltérően más szervezetektől, itt bárki szabadon üzletelhet. Nincs megszabva a "Shotta" által, hogy ki miben utazhat. A kivetés csak annyi, hogy a szervezetre nem hozhat szégyent megnyilvánulásaival. Egy tiszteletbeli tag se használhatja kibúvónak a szervezetet a rosszul sikerült üzletei alól. Mindenkinek felelősséget kell vállalnia a tetteiért, és a tetteiből adódó hibákért. A hibák kijavításához persze kap segítséget, de csak abban az esetben, ha az a "Top Shotta"-k által is járható útnak tekinthető.

Főbb céljaink a frakcióval:
- Egy rp-s közösséget szeretnénk kovácsolni értelmes roleplayhez értő tagokkal. A tapasztalt tagok már nagyjából megvagyunk, 4-5 emberrel kezdünk és ha a dolog gördülékenyen megy a szerveren szívesen várunk bárkit aki érdeklődik a frakció iránt.
- A szerver illegális rétegének fejlesztése (Nem teljes piaci uralmat akarunk,csupán egy kisebb városnegyedet próbálunk majd felügyelet alatt tartani a roleplay keretein belül)

Ötletek megvalósítása az illegális élet terén:
A Trenchtown Connection négy legfontosabb és legerősebb pillére a drog biznisz(marihuána utcai értékesítése) , a prosti ipar, az internetes pénzügyi csalások és a kávézó. Erre a négy szálra szeretnénk alapozni a tevékenységeinket.

*** Drogok termesztése, terjesztése valamint a piac felügyelése- drogtermelések szétosztása több alárendelt alvilági személy és szervezet között, rendszerezett árak, piaci területek szétosztása és felügyelése.Főként a könnyűdrogok élveznének prioritást.(marihuána,herbál,hasis)
*** Örömlány-piac kialakítása, illetőleg az örölmány-”szakma” igényeinek a kielégítése (motelek, különböző kéjlakások beszerzése, stb.) Ha lesz lehetőségünk egy bordélyházat is fogunk rp-zni.
*** Internetes pénzügyi csalások (kiberbűnözés) A crew néhány tagja ért a hackeléshez. Nem kell nagy összegekben gondolkodni, kisebb vállalatokat fogunk internetes csalásokkal tőrbe csalni. (1 példa: Business email compromise schemes BEC, magyarul kb. üzletiemail-eltérítési módszer).
*** Homebrew Café - Egy teljesen legális kávézó, a brigád törzshelye, amit főképp pénzmosásra használnak.


Miért érezzük magunkat alkalmasnak egy vezetői pozíció betöltésére?
Referenciánk : Mindketten tapasztaltak vagyunk roleplay terén, régóta ismerjük egymást és több frakciót is vezettünk együtt és külön-külön is magyar MTA és GTA5 roleplay szervereken. Van egy 10-15 fős csapatunk discordon, egy fajta baráti kör. Ebből kezdenénk 4-5en bele a projectbe. Mivel +20as melós brigád vagyunk nem biztos hogy tudjuk garantálni a mindennapi,inkább hétvégi harcosok vagyunk, de igyekszünk hétköznap is fent lenni.

Wezli :  (külön aláhúztam az eddigi jamaikai frakcióinkat)
Szervusztok, Ádám vagyok Erdélyből, 24 éves. 2012ben ismerkedtem meg a roleplay világával. Többnyire illegális frakciókban rpztem pályafutásom során, nagyjából ismerem ezek minden csínját bínját. frakcióim SeeMTA-n : Reefa Block Families(leader). Rastafari Warriors(alleader). Grove Street Crips. 17th Avenue Crips(főleader másfél évig). Jamaican Yardies(leader). Pitera-Manicelo Crime Ring,Santobello Organized Crime Group(leader). Beshni Teip(csecsen mafia, leader). Pulev Crime Group. Joker Locotes 18(leader). East Side Peckerwoods. Hessians MC. Bandidos MC(leader). Last Wardens MC. Vagos MC(leader). LVPD. SA Sheriff Department. / RAGE (GTA 5 Hungary)- Lost MC. Legio Immortalem.Chamberlain Hills Hustlers(Crip,leader).

Szöcsi :
Üdv, Márk vagyok 25 éves Fejér-megyéből. 2013ban kezdtem a roleplayt. frakcióim SeeMTA-n : 18th street gang, Los Surenos , Aryan Brotherhood (börtönmafia), Albanian Mafia, Organization de Ortega (kartel) , 17th Avenue Crips (alleader majd főleader) , Jamaican Yardies, East Side Peckerwoods. Beshni Teip(leader), Santobello Organized Crime Group(leader) , Pulev Crime Group (főleader) , Bandidos MC (leader) , Last Wardens MC, Vagos MC(leader). Joker Locotes 18 (leader) / RAGE (GTA 5 Hungary)- Chamberlain Hills Hustlers(leader).
Kisebb nagyobb szünetekkel ezek voltak a frakciónk, viszont volt egy nagyobb kihagyásunk 2018 decembere és 2020 márciusa között.


(click to show/hide)
(click to show/hide)


Ehhez hasonló frakciónk 2016-ból, de a megpályázottal ellentétben az gengszterbanda volt nem MOB :

Körülbelül ezekhez hasonló Jamaikai MOB-ot fogunk rpzni :


(Köszönjük hogy elolvastad. Elnézést a formázásért ,de ezt a pályázatot ma délután dobtuk össze. Próbáltam lista formájában beilleszteni a felsorolásokat de elrontotta a méretezést és a betűtípust.)
« Utoljára szerkesztve: 2020. Július 26. - 21:21:52 írta almightyduwop » • Molnar
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  47
 • 🥵
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Jose Fraga
Dátum: 2020. Július 26. - 21:20:25
Végre egy egyedi dolog ami nincs lelopva.
Szúrkolok, gl. • almightyduwop
 • FőAdmin
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  72
 • Gutch
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Silas Boyd
Dátum: 2020. Július 26. - 21:21:34

Főadmin Hozzászólás

A pályázatot elfogadom. A topikot lezárom, engem keressetek majd Discordon a skinekkel- mappolással.
  SPECIAL ENFORCEMENT BUREAU - SERGEANT  -  SILAS BOYD