Jó estét, Vendég


Szerző Téma: Miraglia Family pályázata  (Megtekintve 126 alkalommal)

 • Ruslan
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  12
 • LS
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Július 26. - 19:17:07

Név: Barna

RL kor: 21

Kezdő tagok: Jönnénk 5-6 on

Rólam pár sor:

Körülbelül 7-8 éve kezdtem el ismerkedni a roleplay-el amikor is egy haverom beajánlotta nekem a saját kisebb falusi szerverét. Miután ott már kinőttem magam tovább álltam a teljes baráti körömmel és egy nagyobb Samp szerverre tértünk át. 2012 óta ott RP-ztünk mind de egy éve a társaság kicserélődése miatt kevesebb időt forditottunk a szerverre és elhanyagoltuk a játékot.
 Idén ismét nekifogtuk ott csapatni de rájöttünk, hogy ez már ne ma mi világunk és egy új szintre kell lépnünk.


Miért lennék egy alkalmas vezető?:
Első kézre úgy gondolom, hogy a Sampos karrierem alatt csomó tapasztalatot szereztem a frakciók vezetésében, mivel számtalan illegális frakciót vezettem el 7 év alatt. Tudom mit jelent a csapatmunka az összetartás és hogy milyen fontos az a tény, hogy ki is vezeti az adott frakciót, mivel ha a vezetőben nincs meg az ami igazán ösztönözné a csapatot hiába az egész.
 A második érvem arra, hogy amiért én lennék a legalkalmasabb leader az az egy dolog amire büszke vagyok ez a 21 év alatt. A való életben jelenleg egy kávézót vezetek itt tanultam meg a leginkább azt az egy dolgot, hogy milyen igazából egy jó főnök és, hogy úgy kell bánni az alkalmazottainkkal, mint a családtagokkal. Az élet volt a legnagyobb tanárom tőle tanultam meg, hogy egy csapat és egy helység, mekkora felelöséget vonnak magukután.
Karakter ismertető:
Magasság: 182 cm
Testsúly: 82 kg
Szem: Kék
Hajszín: Sötétbarna
Tetoválás: Bal alkarján egy rózsa, tarkóján meg egy "Trust Me" felirat.Karaktertörténet:
Jason Evans 1986 júniusában született Angliában, Londonban. Édesapja helybéli kocsmáros volt, míg az édesanyja egy Olaszországi hölgy, aki első sorban tanulni jött Londonban, de idővel itt letelepedett. A kezdetektől fogva Jason csak a bajt kereste, nem volt soha egy mintadiák, viszont a pénzt jól tudta forgatni. Jason szabadidejében mindig leutazott a Crawley-i feketepiacra ahonnan felvásárolt hamis ruha és cipő cikket, amit az iskolában a duplán, akár a tripláján értékesített. Ez a biznisz nem ment neki sokáig, mivel idővel felfigyelt rá a hatóság és az egyik vásárlása után ebből hatósági ügye lett. Jasonnak itt már döntenie kellett, hogy él tovább Londonban úgy, hogy folyamatos megfigyelés alatt áll, vagy elutazik Olaszországba édesanyjának a szülővárosába Pescaraba, ahol a kisebb öccse is élt Carlo Evans. Számára ez nyilvánvaló volt, hogy így nem lesz jó ezért másnap az első repülővel Olaszországba utazott, ahol a repülőtéren az öccse várta Carlo. Carlo elvitte arra a tanyára Jasont, ahol ő dolgozott és a helyi földesúr Mauricio Pochettino munkát is ajánlott neki. Jasonnak nem volt más dolga, mint kiganézni az állatok alól, enni adni a jószágoknak és hébe-hóba egy csomagot el kellett vinnie Pescara-ból Lanciano-ig amibe nem volt szabad belenéznie, de viszont elég jó pénzt kapott mindig ezért a fuvarért. Egyszer viszont úgy adódott, hogy mikor Jason hamarabb végzett a farm körüli dolgaival arra lett figyelmes, hogy a testvére és 8 másik fiú 2 terepjáróba szállnak be kezükben fegyverekkel. Jason picit sem rémült meg, viszont várta a testvére magyarázatát a történtekre. Másnap amint elkapta a testvérét rá is kérdett, hogy mi volt ez az egész, de ő nem válaszolt, hanem megfogta a fivérét és Mauricio elé vitte, aki beavatta Jasont a tanya nagy titkába. Jasonnak választania kellett, hogy csatlakozik a Pochettino családhoz, vagy úgy jár mint az árulók. A fiú hamar döntést hozott és aznap már egy elég komoly feladat elé tették. Le kellett szállítania egy nagyobb adag drogot egész Barira egyedül, majd ott autót cserélnie és hazajönni. Jason vakmerően bele is vágott ebbe, majd elindult. 2 napig tartott az út, de sikeresen véghez vitte a rábízott feladatot, és visszatért. A fiú hamar kitapasztalta, hogyan is működnek a dolgok a szervezetben és odáig felcseperedett, hogy már ő termesztette a füvet a családnak. Egy napon viszont amikor Jason és Carlo leszálítottak egy nagyobb kamionnyi fegyvert és drogot Rómába a tanyán az Olasz Terrorelhárítás razziát végzett és lekapcsoltak minden ott tartózkodó személyt. A két fiú visszatérve egy dombtetőről nézte végig, hogy hogyan viszik el a családtagokat, ekkor azt látták jónak, hogy elszöknek az országból és kelet felé veszik az irányt. A két fiú viszont Ausztriában elvált egymástól és úgy döntöttek, hogy mindketten sikert próbálnak és akinek hamarabb összejön valami felhívja a másikat és értesíti a helyzetéről.

Terveim a frakcióval:

Rengeteg tervem van amit szeretnék megvalósítani. Több alhálózatot szeretnék létrehozni , apró 4-5 fős csapatok akik rendelkeznek egy vezetővel és egy adott vonalat fognak vinni. Szeretnék IC legális vonalon elhelyezkedni amit egy magánnyomozói céggel és egy újsággal szeretnék kivitelezni.Ezek abszolút tartható RP dolgok és ezt valóban szeretnénk csinálni , cikkekel , nyomozásokkal és hasonlókkal. Az alap koncepció megmarad , uralni a kisebb vállalkozásokat , rivalizálás a többi szervezettel , illegális vonalon történő élet fellendítése , drog / fegyver elosztás / eladás / vétel szabályozás . De szeretnék egy olyan szervezetet létrehozni ami mindenbe betud férkőzni egy kicsit , mindenhol ott van IC . Fegyveres RP-t és a DM-et eddig sem támogattam de lássuk be a játékosok javarészének szüksége van ilyen dolgokra. Erre a célra tökéletesen szolgál a hajó , erdő , hegy , bankrablás és hasonlók .  Az egészet szeretném IC egy felívelő vonalon tartani és rendes sztorit adni a maffiának . A legális cégeken belül alkalmazott embereknek több olyan RP-t szeretnék amivel megtudom őket fogni nem pedig kiállítani egy kapuba őket és őrködjenek. Legyen mindenkinek tartalmas és élvezetes az az idő amit a frakcióval tölt el. Szeretnék valamilyen módon eltérni a sablon illegális boxmeccsektől , utcai verekedésektől és hasonlóktól. Erre a célra szolgál az újság és a magánnyomozói cég de a fejemben van egy merészebb ötlet ami a tőzsde létrehozása lenne. Erre még konkrén kidolgozott sémám és tervem nincsen de ez is csak idők kérdése. Ha több tervet leírok itt azzal nagyon jó alapot szolgáltatok az Mg-hez szóval nagyon nem szeretnék nyíltan belemenni az összes ötletbe amit kidolgoztunk remélem azért ez némiképp érthető.

Rangok, feladatkörök:

Carne fresca

Újoncként csatlakozik a céghez, sofőrködik, őrködik, Próbál bizonyítani.

Fiducia

Drogot szállít, az utcán a drogot árulja, védelmezi a nagyobb rangúakat kisebb munkákat végez, segíti a rangban felette álók munkáját.

Sicario

Bizonyította hűségét a Családl felé, a piszkos munkákat végzi el a vezetőség megbízása alapján. Foglalkozik a kissebb rangúakkal felügyeli vezeti és ellenőrzi őket.

Portare

Képességeivel és tapasztalatával kiemelkedett a katonák közül amivel kiérdemelte, hogy vezető legyen. Közepes akciókat szervez és irányít, a Család kissebb szervezeti egységeinek főnöke és irányítója. Felel a rangban alatta állókért, tanítja és vezeti őket.

Consigliabile

A család magas rangú tapasztalt régi tagjai. Önálló akciókat szerveznek, összekötik a felsővezetést a középvezetéssel. Tanáccsal látja el mind a vezetőséget mint a középvezetést.

Destra

A Don Onorario jobb és bal keze, régi vezetők, a legnagyobb tapasztalattal rendelkezők. A Don után övék a legnagyobb tisztelet hatalom és befolyás. Önálló akciót szervezhetek, nem tartoznak senkinek a Donon kívül elszámolással, tanáccsal és tapasztalatukkal segíti a család működését.

Don Onorario

Személyét homály fedi, az Destrakon és a Consigliabileon keresztül irányítja a családot. Övé a legfőbb hatalom és tisztelet.

Felvétel menete:

Egy biztonsági Céget tervezünk IC vállalatnak amiből a rang 1-ek, majd ki kell nőjék magukat Royalton Security lenne a vállalat neve.

Elképzelés:

Royalton Security KFT


 

Miért mi?

 

   Megrendelőre szabott megoldások:  Nem tömegszolgáltatást értékesítünk a lehető legnagyobb árbevétel elérése érdekében, hanem olyan teljes körű, cégre szabott megoldásokat, amelyek hatékonyak, megbízhatóak és hosszú távú ügyfél-elégedettséget eredményeznek

 

Széles szakmai paletta:

Lehet, hogy mások csak beszélnek róla, mi viszont a vagyonvédelem szinte teljes vertikumát átölelő olyan eszközparkkal rendelkezünk, mellyel hazánkban rajtunk kívül senki.
Győződjön meg róla!


 

  Minőségorientáltság: A minőségbiztosítási rendszereinek működtetésével és munkatársaink folyamatos képzésével garantáljuk a vagyonvédelem legmagasabb színvonalát.

 

  Hatékonyság:

Saját know-how-nak köszönhetően – referenciáinkkal igazolhatóan – a hazai retail szektor egyik legeredményesebb, leghatékonyabb szolgáltatója vagyunk.
Eddig elért eredményeinknek köszönhetően 2011. december 1. óta immár Ausztriában is 20 kiskereskedelmi egység őrzését látjuk el.


 

Vagyonvédelmi szolgáltatásaink

Élőerős őrzés-védelem


Telephelyek, ipari létesítmények, logisztikai központok őrzése

    portaszolgálat, recepciós feladatok ellátása
    személyek, gépjárművek hagyományos és központi számítógépes rendszer alkalmazásával történő ki- és beléptetése
    szállítmányok, rakományok tételes ellenőrzése
    árukészletek időszakos ellenőrzése
    selejtezési feladatok végrehajtása
    csomag- és ruházat átvizsgálás
    belső és külső járőrözési feladok végzése
    kutyás szolgálat ellátása


Irodaházak, szállodák őrzés-védelme

    személyek ki- és beléptetése
    mágneskártyák készítése, kiadása-visszavétele
    kulcskiadási-visszavételi feladatok ellátása
    zártláncú megfigyelőrendszerek kezelése
    tűzoltó rendszerek komplex kezelése
    röntgenes, kézi detektoros csomag- és ruházat átvizsgálás
    alkoholos befolyásoltság ellenőrzése
    parkolási szabályok ellenőrzése


Kereskedelmi üzletőrzés:

    üzlet nyitásának, zárásának ellenőrzése, biztosítása
    dolgozói csomag és vásárlás ellenőrzése
    eladótéri ellenőrzés, lopások megakadályozása
    üzlet nem nyilvános területeinek ellenőrzése
    üzlet dolgozói tevékenységének biztosítása
    vásárlás zavartalanságának biztosítása


Áruházőrzés:

    nyitás-zárás ellenőrzése, biztosítása
    kasszasor biztosítása, ellenőrzése
    személyzeti bejárat biztosítása, be és kilépés jogosságának ellenőrzése, be és kilépő személyek csomagjainak ellenőrzése
    kamerarendszer üzemeltetése
    áruátvétel, selejtezés, tömörítés ellenőrzése, felügyelete
    eladótéri ellenőrzés


Egyéb szolgáltatások

    komplex tűz- és munkavédelmi feladatok ellátása
    szállítmánykísérés
    V.I.P. személyek kísérése
    rendezvénybiztosítás
    őrzés-védelmi tanácsadás
    biztonsági kockázat analízis


Biztonságtechnika


    komplett biztonságtechnikai rendszerek kiépítése
    videó megfigyelő rendszerek kiépítése
    behatolás-jelző rendszerek kiépítése
    beléptető rendszerek kiépítése
    kerítésvédelmi rendszerek kiépítése
    csomagátvizsgáló rendszerek telepítése
    meglévő rendszerek karbantartása, javítása
    személyre szabott megoldások
    legújabb technikai megoldások, egyedi módszerek alkalmazása
    biztonságtechnikai és vagyonvédelmi tanácsadás
Szükséges járművek:

2 Range Rover

1 Subaru Impreza

2 Furgon


Modolt skinek:

https://www.dropbox.com/s/8414n2u2s7ercec/Skinek.rar?dl=0

[/size]

« Utoljára szerkesztve: 2020. Július 26. - 21:03:00 írta almightyduwop » • Denkovics
 • Tulajdonos
 • Állapot:
  Elérhető
  Hozzászólások:
  128
 • Veteran
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Július 26. - 19:30:55
Őőő... ezt nem nagyon tudom hova tenni. Elolvastad már az elfogadott FK pályázatokat? Ha összehasonlítod ezt azokkal akkor rájössz magadtól, hogy mi a baj? • dexter
 • Tulajdonos
 • Állapot:
  Elérhető
  Hozzászólások:
  334
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Július 26. - 19:36:43 • Voksa
 • Server Manager
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  8
 • Server Manager
  • Profil megtekintése
  • LS-RP
 • Szerveren használt név: Teodor Alvarez
Dátum: 2020. Július 26. - 19:58:05
Szóval DM-elni fogtok? • Welbeck
 • Admin 3
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  77
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Volker Schultz
Dátum: 2020. Július 26. - 19:58:48
Elég lesz mostmár az externalos pályázatokból. Szeretnék több jót is látni. • William
 • Admin 1
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  73
 • GameAdmin
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: William Fernando
Dátum: 2020. Július 26. - 20:03:22
Ilyen van amúgy Real Life?Ezzel mennyi időt töltöttél el?
Admin since 2020/04/03 • Istvan
 • Admin 3
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  19
 • Játékos
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Július 26. - 20:05:30
Szia! Felmerült bennem néhány kétely.
1. Van benne elég sok formázási hiba, lásd vessző elött szóköz, Több helyen a mondat félbeharapása, címek kissebbek mint a szöveg.
2. Egy biztonsági cégnek miért van szüksége egy Subaru Impreza-ra?
3.Eléggé kevés realitást látok abban  szerint , hogy egy biztonságtechnikai cégnél az őr másnap drogot terít az utcán.

Ezenkívül sok sikert a pályázathoz! • wolfo
 • Vezető Fórum Moderátor
 • Állapot:
  Elérhető
  Hozzászólások:
  49
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Július 26. - 20:06:13
Idén ismét nekifogtuk ott csapatni de rájöttünk, hogy ez már ne ma mi világunk és egy új szintre kell lépnünk.

ez a pályázat akar lenni az új szintre lépés? 🤨 • Slash
 • Újonc
 • Állapot:
  Elérhető
  Hozzászólások:
  10
 • "A legnagyobb ellenséged az te magad vagy" | HU TR
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Sawyer Dunne
Dátum: 2020. Július 26. - 20:25:07
Ilyenkor közösségünk ajánlani szokta, hogy csatlakozzatok egy meglévő frakcióhoz és szerezzetek tapasztalatot.
Aktuális tapasztalatom, sőt tény hogy  a fejlődő akaró egyéneknek lehetőséget adnak a leaderek.
"We are unity!" • almightyduwop
 • FőAdmin
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  67
 • Gutch
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Silas Boyd
Dátum: 2020. Július 26. - 20:55:09

Főadmin Hozzászólás

A pályázat nem felel meg a támasztott elvárásoknak, így elutasítom.
  SPECIAL ENFORCEMENT BUREAU - SERGEANT  -  SILAS BOYD