Jó estét,
Vendég
Toggle navigation
LSRP
Főoldal
Fórum
Keresés
Felhasználók
Felhasználók megtekintése
Tagok keresése
Bejelentkezés
Regisztráció
Los Santos Roleplay - Multi Theft Auto
//
Jelentkezések
//
Adminsegéd jelentkezés [
NYITVA
]
//
[AS] Davee
« előző
következő »
Nyomtatás
Oldalak: [
1
]
//
Jelentkezések
//
Adminsegéd jelentkezés [
NYITVA
]
//
[AS] Davee
Szerző
Téma: [AS] Davee (Megtekintve 80 alkalommal)
Davee
Újonc
Állapot:
Nem elérhető
Játékos
Szerveren használt név: Davee
Dátum:
2021. Február 21. - 16:48:52
Rólam:
Dávid vagyok 15 éves 9.-es ,illetve Nyíregyházán lakom.
KB. 1,5-2 éve játszom az MTA-val. Kedvenc elfoglaltságaim közé tartozik a kerékpározás, a szerelgetés,illetve az MTA-val való játék.
Az aktivitásomról: Napi 3-4 óra hétvégén pedig 7-8 órát tudnék fent lenni. Játszott percel nem rendelkezem mivel a szerver nem nyitott meg.
Tapasztalatim/ Referenciáim:
Nagyobb szervereken tevékenykedtem adminsegédként/adminként
( SeeMTA-n többször voltam ideiglenes adminsegéd, ahol ki tudtam próbálni milyen is az igazi adminsegéd élet.)
Miért pont én?
Elég tapasztalattal rendelkezem , gyorsan tanulok,
illetve azt gondolom megálnám a helyem a csapatban.
Mi is az adminsegéd feladata?
A nevéből eredendően, az adminisztrátorok munkáját hivatott segíteni,illetve kisebb kérdésekre válaszolni, kisebb volumenű ügyek intézése,illetve továbbítása az adminisztrátorok felé.
Nem utolsó sorba a RolePlayt nem ismerőknek megmutassák a RolePlay alapjait.
Miért szeretnék adminná lépni?
Azt gondolom hogy megálnám a helyem adminisztrátori csaptban,
szeretek segíteni a játékosoknak, illetve tisztában vagyok a Roleplay szabályokkal.
Naplózva
Atteee
Globális moderátor
Állapot:
Nem elérhető
Szerveren használt név: Enrique Cesar
Válasz #1
Dátum:
2021. Február 21. - 16:53:48
Szia barim!
Szerintem megállnád a helyed a csapatban, úgy gondolom. Sok sikert neked,
TÁMOGATOM
Naplózva
kj
Újonc
Állapot:
Nem elérhető
Játékos
Válasz #2
Dátum:
2021. Február 23. - 07:26:48
Szia Davee, szeretnék pár észrevételt jelezni feléd, amit ha megfogadsz szerintem esélyesebb leszel hogy bekerülj az Adminsegéd csapatba.
Igyekeztem teljesen objektívan átnézni a jelentkezésedet, kizárólag építőjelleggel írom.
Formázás, elrendezés
Maga az ötlet nem rossz, ez a világoskék és fehér kompozíciója jó lenne, de csak lenne ha nem lenne elrontva ezzel a borzalmasan festő középre igazítással, környezetébe nem illő betűtípussal és a betűmérettel. Szemnek lehetne kellemes, vagy egy kis felüdülés, de nem, mert sikerült sok kis mondatot beletenni ami aztán tényleg élvezetes.
Tapasztalat, Referencia kérdés
Szuper, jó hogy van egy olyan jelentkező aki már volt Idg. Adminsegéd SeeMTA szerverén, de ez magában szerintem közel egyenlő a nullával. Tudnál mellékelni pár dokumentumot amivel bizonyítani tudnád hogy voltál, esetleg más szervereken betöltött pozícióidat meg tudnád nevezni?
Miért pont én kérdés
Nem, nem erre van szükség. Ilyenkor próbáld meg jellemezni magadat, vagyis inkább azt hogy egyes szituációkban miként tudsz reagálni. Nagy vonalakban írd le a természetedet, itt előnyösebb ha a pozitív tulajdonságaid zömét írod le ami kapcsolatban lehet majd a betöltött pozícióddal.
Összegzés: Lényegében kaptunk egy nem szép jelentkezést, sok mindent nem tudunk meg a jelentkezőről de legalább egy kicsit sem kreatív. Ez a kis szöveg, akármilyen kevés is minden értelemben, szét akar robbanni a helyesírási hibák miatt. Semmit nem tudunk meg, semmi plusz nincs benne. Külön elszomorító az hogy vannak akik pozíciójukat kihasználva raknak egy "+rep"-et ezzel is biztatva a jelentkezőt hogy ez igen is jó mert hogy "bari". Barátként legtöbbet az segítene hogy elmondjuk mi a hiba és segítünk neki változtatni rajta, nem pedig besegítjük őt a pozícióba annak tudatában hogy nem jó jelentkezési lap. Nem tetszett, nem támogatom.
Naplózva
Nehézsúlyú kritkus.
Guess who's back.
Nyomtatás
Oldalak: [
1
]
« előző
következő »
//
Jelentkezések