Nem támogatom.
Hungary Life adminjairól meg van a véleményem, akkor telt be a pohár mikor kb 2 év játék idő oda lett amikor az egyik akkori olasz maffia vezetőségénél jobb kezes voltam és CK-t kaptam, majd örök bant a ck miatt.. Ha te is ilyen mentalitással rendelkezel remélem nem a múltad miatt lesz elfogadva a pályázatod. Mindenesetre ezt nem személyeskedésnek szántam csak rá szerettem volna arra világítani, hogy a HL-en zömében nagyon rossz adminok voltak. UI: Persze ez nagyon régi sztori, kb 2016-17-es, szóval azóta 2019-re lehet össze kapták magukat.
tizenhetodik életév xdddddhozzátenném nincsen szükség kőszívű ÁVH ra akik ahelyett hogy segítenének tanulni a playernek bevágják szerencsétlent 180 p re utána /offduty no támogatás for you mateui: hozzátenném, hogy adminsegédnek jelentkeztél nem is adminnak. Akkor miért van szó büntetésekről egyébként? Nem a segítőkészségedről kellene szólnia ennek a lapnak?
Mikor egy-egy Magyar RP szerverre felmegyek elgondolkozok azon, hogy...Hungary life, FineMTA-s, stb..(no go rp zones) szerverekről jönnek ki oktatni adminok egy-egy ügynél és a begyepesedett "szabályzataikkal" bírálnak el olyan ügyeket, amihez sz@r közük sincs amúgy. Ékeskednek a tollaikkal / márpedig én 3 évet szolgáltam itt-ott adminként, ne mondd meg nekem! / ..és csak nézek wtf ?? És ha egy hasonló körökben szocializálódott emberre kell bízni egy szintjéig közel sem érő szituációt, akkor jön általában, hogy köpök az egész szerverre. És szerintem több olyan ember feldobná velem a mancsát, aki ez miatt szintén poénnak nevezné az adott szerver admincsapatát. Nos meggyőződésem, ha egy életképes szervert akarunk egy fejlettebb közösségnek ne vonjunk be fejletlen embereket egy ilyen rangon, amíg nem tájékozódik a roleplay valódi értelméről. Ezt nem csak a magam nevében mondom szerintem. Nyilván senki nem várja el, hogy minden szerepben 100% teljesítsen és azt sem várhatjuk el, hogy külön legyenek banda, maffia, hatóságra szakosodott adminok, de ne arra fektessétek a hangsúlyt ki mennyire volt szorgalmas adminisztrátor / trágyadombról / szerzett tudással. És biztos vagyok abban az élbeszegetésben az elsők fog közt szerepelni az a mondat "rég vártam már egy hasonló szerverre, rég Amerikát akarok rpzni..." Csak hát eddig nem sikerült. Erre a szerverre pedig az a közösség fog jönni, aki rpzni szeretne majd (tudtommal) ezért nagyban támogatna a vezetőség minket abban, hogy az újonnan érkező leendő adminok is üssék a szintet az RP-ben, ne csak a belefektetett admintimeban innen-onnan, értem itt a rangosabbakat is! Régmúltra gondolva, mikor Szoprano nevezetű admin(ok) döntöttek a tudásunk/tapasztalatunk felett a 2010-es rp!!GGGGGGG!! mentalitásukkal. Ne vedd személyeskedésnek kedves jelentkező, értem itt mindenkire.