Jó estét, Vendég


Szerző Téma: [AS] Jeebee  (Megtekintve 283 alkalommal)

 • JeeBee
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  3
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Negron Zelaya
Dátum: 2021. Január 15. - 14:04:10
Bemutatkozás, illetve tapasztalataim

Szervusztok! Becsületes nevem Gábor Botond, és jelenleg 15 éves vagyok. Szabadidőmben általában a számítógép előtt üldögélek és különféle játékokkal játszok. A számítógép mindig is meghatározó eszköz volt számomra.Mindig is szerettem szerepjátékozni. Előszőr 4 éve, a SA-nak a sima MP részén "ismerkedtem" meg vele, de itt igazából csak fun volt, mert nem ismertem annyira, és a szerver sem volt valami komoly. Egyik barátom hatására töltöttem le az MTA-t, és itt kezdődőtt minden. Fél évet a HL-MTA-n toltam le (egy kis ismerkedés, haver itt játszott, csak azért), majd ezután 3 évet FineMTA-n voltam. Itt sok mindent megjártam, frakció vezetőség, tagság. Az adminisztrátori, illetve adminisztrátorsegéd pozícióba még soha nem voltam, se semmilyen komolyabb, komolytalanabb pozícióba sem, szóval ez új lenne számomra, de szeretem az új dolgokat, általában ha van benne némi kihívás (márpedig szerintem ebben van), akkor meg aztán végképp előszeretettel vágok bele a dolgokba. Tehát, ebből következik az, hogy referenciát nem tudok felmutatni, hazudni pedig nem fogok!

Miért pont engem?
Jó kérdés! Én viszonylag türelmesnek, és kedvesnek tartom magam. Hogyha egy új embert ismerek meg kedvesen közeledek felé, mert nem tudhatom hogy milyen a stílusa, gondolkodása. Ezen kívűl a játékoknak köszönhetően tudok több dologra is figyelni egyszerre, illetve jelentősen javult a reakcióidőm. Szeretek mindennek a végére járni, hogy megbizonyosodjak egy ember ártatlanságáról, vagy éppen bűnösségéről, de ha kell gondolkodásomnak köszönhetően akár viszonylag gyorsan is döntést tudok hozni, akár stresszhelyzetben is. Bírom a strapát, nem okoz gondot egyhuzamban ugyanaz, a monoton dolog. Jól bírom a kritikát, ez nem azt jelenti hogy hagyom magam, de nem feltétlen állok le vitázni mindenkivel. Magabiztossággal és kellő komolysággal állok a dolgokhoz. Naponta akár hogyha kedvem tartja 8-10 órát is játszok egy játékkal, ha annyira nincs kedvem, akkor 2-3 óra szokott lenni egy adott játékkal. (tehát 2-3 órát minimum minden nap fent tudok lenni)

Szeretnék a jövőben adminiszrációs feladatokat ellátni a szerveren?
Ez is jó kérdés. Ez sok mindentől függ, elég alkalmasnak érzem-e magamat erre a pozícióra, vagy sem. Vagy van-e elég időm erre vagy sem. De hogyha ezt most kellene eldöntenem, akkor azt mondom hogy igen! Jelen pillanatban alkalmasnak érzem magamat erre. Később meg fogalmam sincsen, majd ahogyan alakul az életem.

Terveim a szerveren
Legfőbb tervem a szerveren az, hogy minél több ideig legyek aktív tag. Hogyha esetleg adminisztátor, vagy segéd pozíciót töltök be, akkor a szerver segítése, a közösség helyes útra terelése. Segíteni a kezdő játékosoknak (imádok tanítani, oktatni).

Köszönöm a megtekintést!
Jeebee
2021.01.05 • Carloska
 • Globális moderátor
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  184
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Melissa Rubio
Dátum: 2021. Február 15. - 11:29:48
Szia!
Ha szabad tudni, milyen néven voltál jelen Fine MTA-n?
IG nevet tudsz mondani, vagy egy nicket?
a hoolok, az ultrák, egy család, mint a cosa nostra. • JeeBee
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  3
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Negron Zelaya
Dátum: 2021. Február 15. - 19:21:42
Szervusz. Rengeteg néven voltam fent, magam sem emlékszem. Gondolom itt a frakció vezetésre vagy kíváncsi pontosan. Ez az "utolsó időkben" volt, pont mielőtt leléptem onnan. Egy Cartelt LCDJ-t egyik haverommal kezdtem, talán 1, másfél hetet ment a frakció mert már ugye ahogy írtam is, vége felé volt, és a közösség elég szar volt, nem volt értelme a frakciót csinálni. Még ami (egyik sem annyira említésre méltó, de hozzátartozik a múltamhoz)  leaderség volt, az Ballas volt, azt vittem 1 hónapig talán, aztán valaki kiPP-zte a frakciót aztán elvették. Illetve még a LCDJ előtt egy frakcióba (valami maffia féleség volt ez is, már nem emlékszem) voltam, ott merült még fel hogy esetleg egyik "alleader" távozása után lehetséges hogy én tölthetném be a megüresedett pozíciót. Tényleg szívesen mondanák nevet, de fogalmam sincsen hogyan keress, mert mindenféle neven voltam fent, plusz ki is raktak fórumról mert nem volt megerősítve e-mail címem, szóval megnézni sem igazán tudom. (bár lehet hogy ennek ellenére a topikok fent vannak, passz :/ ) Tehát lényeg a lényeg nagy tapasztalatom nincsen frakcióvezetés terén (bár ezt nyilván én nem tudom megitélni rendesen) de azért ez is beletartozik a múltamba, és ezt is "megjártam". Frakciótag voltam: PD ( körülbelül fél év, meguntam, "robot rp" miatt. saját vélemény), Honvédség (2-3 hónap kb. szintén robot rp), OMSZ (ez is robot rp, másrész annyi volt hogy odamész heal és kész, másra nem volt hajlandó senki sem. 3-4 hét.). Illegálba pedig: Ugye Ballas (elvették, mert kiPP-zték, mint ahogyan írtam is), LCDJ (szerver vége felé volt, leléptem a szerverről végleg), Német maffia (belekötöttek mindenbe a vezetők, talán ha 1 hónapot kibírtam itt). Motoros banda (nem emlékszem a nevére, itt igazából addig maradtam amíg ment a frakció, nem akarok hazudni, talán 2-4 hónapig ment, vagy lehet több.) Ezután, vagy ezelőtt jött egy MOB,(ott is a végéig voltam, ezután alakult a motoros banda ugyanazokkal a tagokkal.) Nagyjából ennyi volt, több nem is jut eszembe.