Jó reggelt, Vendég


Szerző Téma: Hogyan banda RP-zz feketén.  (Megtekintve 193 alkalommal)

 • earlc
 • Teljes tag
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  209
 • talibxneM6FIA---
  • Profil megtekintése
Dátum: 2021. Január 11. - 20:06:58
• West Coast
Hogy realisztikus játékélményt tudjunk felállítani először is ismerni kell a játékterünk. USA, California, Los Angeles ( Los Santos. ) Ismernünk kell az ottani bandakultúrát, ami nem merül ki annyiban hogy crips, bloods, hoover!   Rengeteg ízre lehet szedni ezeket a bandákat, akár fiktíven is összelehet kötni egy-egy több több generációs banda történetével a mi bandánk, ahogy az adott banda képviseletét is ismernünk kell! Sokaknak szúrja a szemét, aki egy crip bandában annyit lát, hogy Crips és vége... Ezzel összekapcsolódóan ismerd a bandád identitását, kultúráját és működését, úgy ha Mafia crippel RP-zel nem jöhetsz hoover crip múlttal, sem hustler/gangster/rollin/shotgun és egyéb képviselettel! Én mindig azt tartottam a legjobb ötletnek, ha egyedi bandát pályázol nyugati képviselettel és köze van néhány szövetséges bandához, mint szponzorbanda. Úgy nem RP-zhetünk L.A-ban sem Gangster Disciples-t, sem Vice Lordot sem egyéb Északi, illetve keleti bandát, mivel a valóságban sincs ilyen, mert a két bandakultúra teljes egészében üti egymást! Ahogy Chicagoban nincs blood/crip gang, úgy L.A-ban sincs Vice Lord gang, ahogy NYC-ben van Crip, de még sincs nyugati parti képviselet. Úgy megérted, hogy Los Angelesben miért nincs zeneileg Drill vagy Trap műfaj bandák terén, mivel közük nincs egymáshoz kultúrában a néhai f@szméregetésen kívül.

•Legfőbb ok, hogy bandatag vagy/bekerülés.
Először is a karaktered felépítését tedd össze fejben majd gyakorlatban. Életmódja/háttere szerint realisztikusan, hogy bandataggá váljon. A legfontosabb, hogy ismerd az adott bandakultúráját legalább alapszinten, füzetesebben nézd át, járj utána mitől Mafia egy crip és miért nem rollin vagy playboy gangsters!E szerint építs, fejlessz, esetleg egy hozzáértőtől kérdezz utána /mik az alapok/, hogy kezdőként tudj érvényesülni az adott bandánál. A legésszerűbb, ha a leadernek bemutatod a karakterleírásod és dönt milyen helyet kaphatnál a bandában. A második, hogy helyi legyél, azaz egy szomszédságba lakj a bandával. A legfőbb okaid, hogy bandataggá válj, 1. beleszületsz/belenevelnek, új generációt képzel. Idősebb testvér, családtag által alapból tiszteletet nyersz a bandán belül a rokonságoddal. 2. védelem/bevétel, "szponzorbarát" aki tiszteletbeli rangon fut a bandában és rajta keresztül kerülsz a banda bizalmába és megkezdődik a közös bolt, majd a jump. Eleve, ha látják, hogy jó a karaktered felépítése /jó a vére/ és OOC az RP-re összpontosít és nem a bevételre, hűen és megbízhatóan dolgozik a tőle nagyobb rangúaknak, akkor eleve egy kedvelt személy vagy. Tehát mindenképp bizalmi kérdés a bekerülés, az már más tészta, ha csak "lógsz a bandával vagy annak néhány tagjával."

•Banda karakter felépítés.
Ahhoz, hogy realisztikus karaktert hozz létre jellemben, a legfontosabb: a születésénél fogva az adott környezetbe nevelkedjen. Aki megszokta a látványt, ami ezeken a hoodokon zajlik, amit egy átlagos Amerikai srác nem tapasztal a belvárosból. Alapból nagyon fontos hogyan szocializálod a karaktered, a leghelyesebb, ha hasonlít a társaidra, mivel egy környéken nőttetek fel, de mégis vannak különböző/egyedi karaktervonásai. Ne legyen új neki, hogy milyen banda van a környezetében, hiszen mellettük nőtt fel. Megtudja különböztetni a márkákat, graffitiket, kultúrát és ne úgy gyere oda " úgy tudom blood banda vagytok / Ők a pirosak..."  Mert ez kifog akasztani mindenkit. A karakterednek ne legyen új a kábítószer, prostik, bűnözés, etc...mivel ha nem is első kézből tapasztalod, de egy bandákkal fertőzött környéken napi szinten látod a történéseket. Egy alap felelősségteljes RP legyen benned, némi paranoia, mivel tudod kikkel vagy körülvéve, ha megközelíted őket! Mindig emlékezz arra, hogy a karaktered egyes tulajdonságait a környezeted formálta, ezért egy alap rafináltság legyen benne és az évek alatt tudja mi merre hány méter és ne játszd meg vele a butát / csá Ti milyen banda vagytok? / Úgy ne legyen idegen a bebörtönzés, halál, lövöldözés, mert még ha a karakterednek nem is volt része ebben, de egyes ismerősök - rokonok által megtapasztalhattad, mivel egy fekete etnikumból származol, ha mégsem így állsz hozzá vaknak fogunk nézni és ha be is jutsz a bandába csak egy bohóc szerepet töltesz be vagy egy csalit, mivel senki nem fogja úgy hinni, hogy megeredtél erre. !Ábrázold a karaktered környékének képviseletét! Ha Mafia crip területen élsz és még ha nem is vagy tag, viseld a márkát/legyél fanatikus, ha tag szeretnél lenni, de ne bénázd el. Ha bekerülsz szép lassan fogják felépíteni a karaktered és a jellemed szerint fognak tisztelni, ha sokat beszélsz valószínűleg megkopasztanak. Nem lehetsz szent! Tudnod kell, hogy a fekete kisebbség mocsokban él. Lopnak, csalnak, hazudnak a pénzért, ugyanúgy megfordul nemi erőszak, drogok/fegyverek, rablások és alázások. A karaktered mentalitásának ezeknek a dolgoknak meg kell felelnie, nem egy filmben vagy, ahol megjátszhatod a szentet, hiszen a legtöbbjük sem azért csatlakozik ehhez, mert egy jó lelkű gyerek, aki sose ütne meg senkit. Ne várd el, hogy egy az egybe kell verekednek. És tudd a bandatagok hamar halnak fiatalon, ezért ha túl mélyre nyúlsz és vadászat indul ellened a CK bármikor érvényes rád, leginkább bandán belül.

500di$tricc • .cula
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  13
 • Játékos
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Nelson Coreas
Dátum: 2021. Január 11. - 20:36:21
Egyetértek a leírással, és érdemes figyelembe venni, illetve beleélni magát az embernek. Az igazi élményt véleményem szerint elősegítené azt, hogyha kis félelmet is mutatnának azok, akik ilyen karaktert építenek. Mivel a folytonos, rizikó nélküli gyilkolászás sehova sem vezet, és elveszi a varázsát a szerepjátéknak.
Csak abban tudok reménykedni, hogy a szerver közössége lesz annyira készen, hogy a realisztikusságot helyezi legelőre, és nem vesszük el egymástól a játékélményt. • snake
 • Teljes tag
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  148
  • Profil megtekintése
Dátum: 2021. Január 11. - 21:42:07
Minden benne van.Amit érdemes tudni. Fasza iromány mo.
Pluszt osztom cula szavait  is.Sajnos ez rendszeres hiba. • Szuszi
 • Admin 4
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  174
  • Profil megtekintése
Dátum: 2021. Január 11. - 22:34:59
Amúgy én tökre kíváncsi lennék mik ezek a mafia, playboy meg ezek. Azt hittem ez csak úgy random egy név, nem képzeltem mögé többet. • Jeremy#T
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  33
 • Gamer
  • Profil megtekintése
Dátum: 2021. Január 14. - 00:05:03
én is kidobok egyet
Idézet
Mit szeretnénk?
- Az eredeti San Andreas feelinget visszahozni.
- Csóró bandásoknak lenni.
- A Skate parkot lilára festeni.
- Lowrider partyt tartani a buszállomáson 22:00 után.