Jó estét, Vendég


Szerző Téma: Sooner or later God'll cut you down  (Megtekintve 104 alkalommal)

 • Molnar
 • Globális moderátor
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  190
 • 🥵
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Maximo Castellanos
Dátum: 2020. December 20. - 11:45:27


Maximo Castellanos

Személyleírás:
Keresztnév: Maximo
Vezetéknév: Castellanos
Születési dátum: 1991.08.12.
szülestési hely: Montgomery, San Andreas, United States
Kor: 29
Testsúly, magasság: 78 kg, 180 cm
Etnikum: hispán
Testalkat: mesomorph

Ismertetőjelei: Fekete haj, fekete szakáll, egyszerű ruházat, farmer nadrág, átlagos pólók és persze a cut. Az egyik szeme megsérült ezért gyakran hunyorít.

Tulajdonságai:
 • Optimista
 • Arrogáns
 • Cél-orientált
 • Haragtartó
 • Lobbanékony


Család:
Apja felöli nagyszülei migráltak mexikóbol az Egyesült Államokba. A Castellanos család egy kis faluban, Palomino Creek-en telepedett le. Szorgalmas, emberek voltak, sok időt töltöttek munkahelyükön. Hamar beilleszkedtek a Palominoi közössébe hiszen rengeteg hispán telepedett le itt. Maximo apja Jose C. hat éves volt amikor ide költözött. Itt nőtt fel. Hatalmas motor rajongó volt. Jose tizenkilenc éves korában elcsábította a falu legszebb lányát, Courtney Thomson-t. Akivel három év múlva összeházasodtak, igazi szerelem volt. Kilenc hónap múlva pedig megszületett gyermekük Maximo Castellanos.

Gyermekkor:
Gyermek évei nem voltak túl izgalmasok. Tipikus falusi gyerek volt. A szomszéd gyerekekkel barátkozott. A szomszéd településbe járt általános és középiskolába. Soha nem érdekelte a tanulás, nem törődött jegyeivel. Apja miatt egész gyermekkorát végigkísérték a nagymotorok, rajongott értük már akkor is. Mindig motorozni akart és a faluban szerette volna leélni az életet. Nem kedvelte a nagy várost.

Felnőtté válás:
Az iskola befejezése után Palomino élelmiszerboltjában helyezkedett el árúfeltöltőként. Első fizetéseit megspórolva megvásárolta első motorját ami egy kétezer-ötös Harley Davidson Fat Boy volt. Nagy vagány lett a faluban, szabadidejében barátaival lógott, gurult a Harley-val, vagy csajozott.
Kétezer-tízenháromban történt egy borzasztó baleset ami felforgatta teljes életét. Apja és anyja elmentek Los Santos-ba motorral, de anyja már nem tért vissza. A főúton faterja elvesztette az irányítást a motor felett és felborultak. A nő a helyszínen meghalt, a férfinek lábai lebénultak, tolószékbe került. Depresszióba esett, de nem szabadott feladnia az életet hiszen apját gondoznia kellett és a ház körüli dolgok is rá maradtak. A családfő sem viselte túl jól a történteket az alkoholhoz fordult és a cigarettákat is gyakrabban szívta.

Szent ördöggé válás:
Kétezer-tizennégyet írunk. Maximo hét barátjával eldöntötték, létrehoznak egy közös klubot. Ezzel megerősítették testvériségüket, összetartásukat. Évek alatt erősödtek és a létszámuk tízre nőtt. Kétezer-tizenkilencben részt vett a fegyverek szállításán amit a Bandidos MC-től kaptak. A konvoj közepén gurult, ideges volt, izzadt a tenyere. Soha nem volt még része ilyen illegális akcióban. Megállt a szíve amikor meghallotta a szirénákat és a körülöttük lévő sötét hegyeket bevilágították a kék-vörös fények. Előkapta a kapott Glock 17-esét és lőni kezdett. Hamar felfogta társaival együtt, hogy semmi esélyük és menekülőre fogta. Öt ördögöt letartóztattak, Big Steve-et pedig lelőtték, a helyszínen meghalt.
Pár hónapon keresztül gyászoltak, meghúzták seggüket a rendvédelem elől. Kábítószerekbe, alkoholba és nőkbe fojtották bánatukat.
Max egyik este két másik ördöggel örömlányok társaságát élvezték. Néhány óra után panaszkodni kezdtek a lányok, hogy pár szomszédos városban tengődő faszi rendszeresen bántalmazza őket, ezzel kárt okozva az üzletüknek. Felmerült az ötlet, hogy pártfogójává válnak a lányoknak, megvédik őket, területet biztosítanak némi részesedés fejében. A maroknyi klubtag gyorsan döntött, szárnyaik alá vették a csajokat.
Maximo C. otthagyta árúfeltöltő munkahelyét. Felöltötte magára a Vice President szerepet és az ördögökkel együtt csatlakoztak a törvényen kívüli klubokhoz.

« Utoljára szerkesztve: 2021. Január 04. - 18:57:16 írta Molnar » • Molnar
 • Globális moderátor
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  190
 • 🥵
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Maximo Castellanos
Dátum: 2021. Január 04. - 19:00:21

Maximo with his father.