Jó estét, Vendég


Szerző Téma: Motorcycle club - informations  (Megtekintve 177 alkalommal)

 • Molnar
 • Globális moderátor
 • Állapot:
  Elérhető
  Hozzászólások:
  190
 • 🥵
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Maximo Castellanos
Dátum: 2020. December 19. - 00:15:43

Motorcycle club - informations

Rangok, patchek leírásai:PRESIDENT
Elnök, a klub irányításáért felel. Ő vezényli le a gyűléseket, emellett olyan dolgokról is dönthet amiket nem kell megszavaztatni. Az ő szava szent a klubtagok számára.

V.PRESIDENT
Alelnök, az elnök jobb keze, ő a második ember a klubban. A President távollétében ő veszi át a szerepét, mikor egy President leköszön általában a V.President veszi át a helyét.

SGT. AT ARMS
Sergeant at Arms, a feladatai közé tartozik, hogy tagok betartsák a klub szabályait. Ő biztosítja a találkozókat, felel a rend megőrzésére a rendezvényeken és találkozókon. Egyik legfontosabb feladata az MC védelmének biztosítása, az Enforcer-ek irányítása.

SECRETARY
Kincstárnok vagy titkár, a legális vállalkozásokról vezeti a dokumentációt, a klub vagyonának a számontartását. A feladata még a fogyócikkek, üzemanyag beszerzése, kifizetése, anyagiak rendezése. Ő tájékoztatja a tagokat különböző eseményekről, összejövetelekről.

ROAD CAPTAIN
A Road Captain tervezi meg a motorozásokat, találkozókat, szállításokat. Fontos feladata még, hogy motorozás közben figyeljen a klubtagokra, betartassa az alakzatot, figyelmeztesse őket a fontosabb dolgokról. Motorozásnál Ő az egyetlen aki nem rang szerinti sorrendben halad a sorban, hanem az elnök mellett foglalja el a helyét.

ENFORCER
Lényegében a klub katonái, védelmezői. Feladatai közé tartozik a klubtagok védelme, legyen szó bármilyen konfliktusról, balhéról. Feladata, hogy a Sergeant at Arms utasításai kövesse, segítsen neki az esetleges biztonsági kérdésekben.

DEVIL
Member, teljes jogú tag, már a klub teljes colorját viselheti a mellényén. Kiérdemelte a többi tag bizalmát és tiszteletét. Teljes jogú tagként, részt vehet a gyűléseken, rendelkezik a szavazati joggal. Teljes jogú taggá akkor válik egy jelölt, ha egyhangúan megszavazzák az asztalnál ülők.

PROSPECT
Klubtagságra jelölt ember. Feladata a klubtagok által kiadott feladatok elvégzése. A tagok előszeretettel szívatják a prospecteket amit a jelölteknek el kell tűrniük ha tagok akarnak lenni. Nem hordja a teljes colort. Nem nyerte még el a klubtagok bizalmát. Nem vehet részt a gyűléseken, nincs szavazati joga. 

Kiérdemelhető felvarrók:

RED-HANDED:
Olyan teljes jogú tagok kapják, akik öltek már embert a klubért.

BEAST:
Ezt a felvarrót olyan teljes jogú tag kaphatja aki ölt már rendvédelmi személyt a klub védelme vagy érdekei miatt.

Alakzatok:


Parkolás
Rangsorrendben, általában a hátsó kereket a falhoz vagy járdaszegélyhez igazítva történik, annyi távközzel, hogy kényelmesen, és adott esetben gyorsan végre lehessen hajtani a fel- és leszállást.


Z - alakzat
Rangsorrendben, cikk-cakk formában sorakoznak fel. Az első kerék igazodik az előtte lévő motor hátsó kerekéhez.


V - alakzat
A klubtagok rangsorrendben egy V alakzatban helyezkednek el, kettesével párban. Az hátsó motorok első kereke igazodik az előttük lévő motor hátsó kerekéhez kívülről.


Rombusz - alakzat
Autó/furgon középen, előtte és mögötte háromszög alakzatbna három-három motor gurul.Motoros szójegyzék:

Patch: Felvarró.

Cut: Bőr/farmer mellény amit egész nap viselnek. Erre helyezik fel a patch-eket.

Color: A cut hátán lévő nagy szimbólum.

Rocker: Szintén a cut hátán helyezkedik el. Ívelt szöveg a color körül. A klub nevét és az államot írja le.

Church: A klub terme ahol egy asztal körül megvitatják a dolgokat és szavaznak. Hetente megtárgyalnak minden fontos teendőt.

1%-os: Ez jelenti azt, hogy az adott klub vagy motoros törvényen kívül álló. Az amerikai motoros lakosság 99%-a törvénytisztelő állampolgár, a maradék 1%-ot a törvényen kívüliek teszik ki.

Wannabe: Inzultáló jelző, általában rivális klubtagokra, klub-nélküli motorosokra, jelentése hogy az adott ember, csak szeretne valódi motoros lenni.

Géppark: Általában amerikai és japán motorokból áll a géppark, kizárólag chopperek, bobberek, országúti motorok és ilyen stílusokban épített egyedi gépek alkotják. A motor teljesítmény-beli elvárása a klubnál 750cm3.
« Utoljára szerkesztve: 2020. December 24. - 01:26:24 írta Happy »