Jó estét, Vendég


Szerző Téma: George Reece - Adminisztrátor jelentkezés  (Megtekintve 122 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

 • Dani2002
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  1
 • Játékos
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: George Reece
Dátum: 2021. Április 27. - 18:13:52
Információk rólam a való életben.: (OOC)

Halász Dániel Márknak hívnak (Dani-t szeretem használni). Tavaly szeptember 30.-án töltöttem be a tizennyolcadik életévemet, Szakközép iskolába járok harmad éves szakács tanulóként, tanulok.. E mellett már dolgozom is étteremben gyakorlati szinten és McDonald's-ban is.. Hobbijaim közé leginkább a focit, és a kosarat sorolnám de minden mást nagyon szeretek csinálni ami sport.. Rettentő módon szeretek ismerkedni, új emberek társaságában is helyt állok ezalatt azt értem, hogy gyorsan be tudok illeszkedni és nagyon alkalmazkodó típus vagyok.. Nem régóta játszom RolePlay szervereken ebből kiindulva nem is lennék én a legjobb egyenlőre.. De én azt mondom, hogy senki nem profiként kezdte és a hibáiból tanul az ember.. Tehát nem állítom feleslegesen, hogy tökéletes lennék mert egyáltalán nem! De szerintem egy idő után ki küzdeném magamnak azt, hogy kapjak pár + pontot a játékosok szemében és az Adminisztrátor társaim szemében.​


Miért gondoltam, hogy jelentkezek?

Mint ahogy említettem a fentiekben is, egyáltalán nem játszom régóta RolePlay-t de ezalatt a kevés idő alatt jó pár szervert körbe jártam én és a barátom is egyaránt de sajnos semelyik nem fogott meg semelyikben nem volt az, hogy "Uhh, itt most hónapokig/évekig el tudnék lenni" És minden sablon szöveg nélkül, amikor rá találtam erre a szerverre nagyon megtetszett (Facebookon láttam) láttam a határozottságot, felkészültséget és azt, hogy tényleg érett gondolkodású emberek fogják vezetni a szervert! Szeretem magam minden újban kipróbálni ezért gondoltam, hogy ebbe most bele vágok hátha sikerül!

Miért engem kéne választani?

Nem vagyok egoista típus tehát nem mondom azt amit sokan, hogy "Többet tudok nyújtani az elvártnál" mert egyáltalán nem így van.. De az biztos, hogy amit rám bíznak és amit meg kell tennem azt addig csinálom ameddig meg nem oldom.. Kisebb-nagyobb hibákkal is de biztosan elérem amit szeretnék! Elég határozott, és céltudatos emberke vagyok én úgy gondolom.. Szeretek segíteni az embereken, játékosként is rengeteget segítek folyamatosan és mint már mondtam, szeretném magam ebben is kipróbálni amint lehetőségem nyílik rá!​

Referenciáról.:

Ahogy már többször is említettem nem nagyon régóta tolom az ipart, ezáltal sajnos még nem ismernek túlzottan sokan és így Referenciáim még nincsenek de bízom benne hogyha sikerül akkor többnél - több ember fogja azt mondani, hogy megérte engem felvenni és ezért tenni is fogok nap mint nap.

Miért érzem magam alkalmasnak erre a "munkára"?

Én azért érzem magam alkalmasnak mivel nagyon segítőkész tudok lenni türelmes, és döntőképes.. Próbálok mindenkihez alkalmazkodni és minden helyzethez és mindenből a legjobbat kihozni mint azt már említettem is.. Mindent a legeslegjobb tudásom szerint szoktam általában csinálni sajnos az Adminisztrátori feladathoz még nincs tapasztalatom de könnyen tanulok és gyorsan bele is jönnék.. Én ezért érzem magam alkalmasnak és ezért jelentkezem.

Szerintem az teszi jó Adminisztrátorrá az Adminisztrátort, hogy.:

Szerintem attól lesz egy Adminisztrátor abban amit csinál, hogy van önkritikája és próbál ő is minden egyes dologból tanulni egyre jobban fejleszteni magát és tudását, szerintem ebben a dologban nem szabad azt hinni, hogy "igen is én vagyok a legjobb" ... Mindig van jobb mindenkinél, szerintem legalábbis.. Gondolkozni kell, helyes döntéseket hozni és jól viszonyulni ahhoz is aki hozzád nem viszonyul jól és meg kell add a tiszteletet, hogy lássák neked több eszed van, ugyanis szerintem ilyenkor amikor rá hagyod akkor eszébe jut.. "Áh igen.. neki volt igaza és akkor már egy plusz pontod van is valaki szemében" vagyis az én részemről ez a normális..

Amit gondolok a csapatmunkáról.:

A csapatmunka az egyik legfontosabb dolog a való életben, főleg ha az ember egy olyan helyen van ahol mindenki tesz a másikért.. úgymond "mindenki egyért egy mindenkiért" dolog.. Fontos nagyon, hogy össze tartsunk és a másikat ne lefele toljuk/ki közösítsük hanem őt is húzzuk magunkkal felfelé.. Én nagyon szeretek össze dolgozni és bár ha nem is vagyok "főnök" össze tartani a csapatot, és lelkierőt önteni mindenkibe, ami szintúgy fontos hogy támogassuk egymást lelkileg és mindenhogy.. Fontos, hogy meghallgassuk egymás bajait/gondjait és fel emeljük egymás fejét ha véletlen az egyikőnknek le esne az a bizonyos "korona" a feje tetejéről!

Mennyit lennék aktív a szerveren?

Hétköznap minimum 6-7 órát, hétvégente pedig 9-10 órát simán.. És ez annyira reális amennyire le írtam.. A lehető legtöbbet Adminisztrátor szolgálatban lennék, nagyon keveset lennék szolgálaton kívül.. Ha már sikerülne ki élvezném minden percét mivel hát sajnos még ilyenre nem volt lehetőségem.. És, tanulni is nagyon sokat szeretnék úgymond a "nagyobbaktól"..

MTA/RolePlay karrierem.:

Azt biztosra mondom, hogy nem ez lesz a leghosszabb rész a jelentkezési lapon.. Körülbelül nagyon nagyon maximum 1 hónapja kezdtem el az egészet, a fentebb említett barátom invitálására.. Ezekből leszűrve nem vagyok vér profi RP-s de azért NONRP-s sem.. Szeretek tanulni mint mondtam már, tehát egyre több új dolgot tanulok a RolePlay világán belül, próbálok minél több szituációt teremteni magamnak, hogy gyakorolgassak.. És igazából így ennyi lenne..

Tulajdonságaim.:

NEGATÍV.: Nagyon sokszor alábecsülöm magam.
Rosszabb napjaimon, sajnos nagyon hirtelen vagyok..
Sok dologba beleszólok, és nagyon kíváncsiskodó vagyok.
Okoskodó vagyok. (de tudom a határokat.)


POZITÍV.: Terhelhető vagyok.
Megbízható vagyok.
Céltudatos vagyok.
Általában pozitívan és higgadtan állok minden elé.

Mi egy Adminisztrátor feladata?

Szerintem egy Adminisztrátor legfőbb feladata az, hogy vissza szorítsa a lehető legnagyobb erőbevetéssel a szabálytalankodó, és nem a játékba illő magatartást képviselő játékosokat.. ezzel elérve, hogy egy sokkal jobb és erősebb/összetartóbb közösség alakuljon ki a szerveren mindezeken túl a feladata, hogy a játékosokat segítse is kisebb-nagyobb kérdéseket megválaszoljon esetlegesen körbe vezesse az újonnan érkezőket a városban.. És szerintem az egyik legfontosabb (igaz, hogy ez nem "feladat és én még nem sok ilyent láttam), hogy NE ÉLJEN VISSZA AZ ADMINISZTRÁTORI JOGÁVAL!


Nagyon szépen köszönöm, hogy szántál egy kis időt a lapom elolvasására.. Pozitív és természetesen egyben a negatív kommenteket is köszönöm hisz abból tanul az ember.. További szép estét/reggelt/napot!
« Utoljára szerkesztve: 2021. Május 01. - 10:20:54 írta rendi » • rendi
 • Kölyök tag
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  76
  • Profil megtekintése
Dátum: 2021. Május 01. - 10:20:43
Nem látom benned a kitartást, emellett elég csekény roleplay múlttal rendelkezel. Térjünk vissza erre később.