Jó estét, Vendég


Szerző Téma: Waterfront Piru  (Megtekintve 166 alkalommal)

 • Krikki
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  10
 • Játékos
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Marco_D_Cortez
Dátum: 2020. Május 11. - 07:22:21Waterfront Piru

A banda története:A több különálló utcai banda laza szövetsége. Elsősorban LS területén tevékenykednek, és főként afroamerikaiak a tagjai. A Piru kialakulása 1993 környékére tehető.Az egész történet egy csapatnyi fiatallal kezdődött,

akik már az iskolában sem tudtak beilleszkedni a tömegbe,

mert gettóban nevelkedtek, a gettó sajátos szabályait követve.Folyamatos verekedések, lopások, zsarolás miatt az egyiküket

már 18 éves korában lecsukták. Néhányuk ekkor megijedt, kihullottak.

A többiek viszont elhatározták, hogy összetartanak bármi is történjen

és a haverjuk szabadulása napján, 6 évvel később,megalapították a Waterfront Piru-t.Embereket kezdtek toborozni, akikkel a Waterfront Piru-t egybe tarthatják és szórhatják a cuccaikat Grove utcáin,

majdnem minden fiatal afro-amerikai srácnak az volt az álma, hogy egyszer bekerülhessen a bandába és bandataggá válljon, ezek az álmok miatt, egyre jobban növekedett a bandatagok száma és városban való jelenlétük.Egy kis idővel később ez a hír eljutott a PBS banda fülébe is, akikkel sosem voltak jó kapcsolataik, folyamatos ellenségeskedés ment közöttük és csak egyre jobban feszűlt a húr.A bandatagok megkülönböztetésül piros kendőt (azaz bandannát) és piros ruhákat hordanak. Kábítószerekkel és illegális fegyverkereskedelemmel foglalkoznak, de a gyilkosságoktól sem riadnak vissza. Legfőbb ellenségük a PBS banda.

A két banda gyakran keveredik egymással utcai harcokba Los Santoson belül.A set vezetője John Sebastian a jelenleg legveszélyesebb set. A set boltrablásokból és herbál terjesztésből él meg. A piru kevés tagból áll. A Piru set 2016 vége fele kezdett el beindulni, mikor a youtubra felkerült egy rappelős videó.A banda kultúrája és szokásai:A tagok egymás közt "dawg"-nak (kutyának) szólítják egymást. A legtöbb tagnak van a felkarján egy 3 heggből álló égési seb, ami egy kutyamancsot ábrázol. Ezt a "beégetést" általában égő cigarettával csinálják és az új tag beavatásának ez is a részét képezi.Általában kutyát (legtöbb esetben bulldog) ábrázoló tetoválást viselnek. A beavatás fő része a "Blood-in", aminek lényege hogy valakinek a vérét (általában másét, csak nagyon ritka esetben fordul elő hogy a sajátjukét) "kiloccsantják". Ez többféle módon mehet végbe (verekedés, nemi erőszak, késelés, rablás közbeni erőszak, gyilkosság stb…), de a vérnek mindenképpen folynia kell (ez a "szertartás" arra is jó, hogy ennek segítségével pl. a beépülő rendőröket is ki tudják szúrni).A frakció rangrendszerének bemutatása

-Dawg(beavatásra vár 1.rang)

-Killa(beavatott 2.rang)

-OYG(bandavezető jobbkeze 3.rang)

-OG(bandafeje 4.rang)


A bandába való bekerülésről:

ne úgy gyere oda hogy: "Anyám-Apám meghalt ezért szeretnék bandatag lenni." Mert így 100% hogy nem fogsz bekerülni a bandába.Kezdhetnénk is a legnehezebb résszel, a bandához való közeledéssel

Amint fent is le van írva: "ne úgy gyere oda hogy:" "Anyám-Apám meghalt ezért szeretnék bandatag lenni."

Először is válassz ki egy néger kinézetet a bincoban, aztán felkereshetsz minket a hoodon, ha bandataggá szeretnétek válni kerüljétek az öltönyös és a más jelre utaló kinézeteket.(például a sapkás fonott hajú néger skint).

Ha megvetted a számodra megfelelő kinézeted, illik a nevedre is gondolni például ne egy olyan névvel jelenj meg előttünk hogy: Jóska

Lehetőleg angol neved legyen és a keresztneved legyen elől.

Egy példa: Aaliyah JonesHogyan kelts a banda felé jó benyomást és érdeklődést magad felé?Először is a megjelenésed az egyik legfontosabb a banda felé, amit felül már le is írtam.

Próbálj meg barátkozni a frakción belül 1 vagy 2 taggal, ha már kezdesz velük megbarátkozni ne ugorj egyből a mélyvízbe hogy mutasson be OG-nak és vegyen be téged a bandába.

Ha el jön az ideje, majd befognak téged mutatni a leadernek, aztán kezdeni fog veled valamit, lehet hogy bekerülsz és legalább 2 próbát kell kiállnod amik közül te magad választhatsz. Ha fiú karaktered van például többen oda állnak,bekötik a szemed és megvernek. Vagy drogterjesztés,gyilkosság satöbbi.

Ha pedig lány karaktered van, vagy téged is megvernek, vagy drogot adsz el akár szexuális kapcsolat létesítés a bandával való tagokkal.A lényeg hogy ne legyél unalmas IC mindig tudj mit mondani,de próbáld ne megsérteni a bandatagokat és a karakterednek is legyen egy története amit eltudsz nekünk mesélni.Nem szeretnénk ha hoodra úgy jönnétek oda,hogy mindenkivel pacsizni próbáltok és akkor jön a szokásos duma,van eladó fegyveretek vagy drogotok? Tudom mikbe utaztok.Összegezve a leírások:

Legyen angol neved.

Legyen néger skined.

Legyél értelmes és normális.

Legyen jó a fogalmazásod és a helyesírási képességed.

Tudd mi az a banda RP.

------OOC RÉSZ Rólam.------John Sebastian:Sziasztok! Budapesten élek, gimnáziumba járok. Szeretek embereket megismerni.

A TGF-hez szükséges dolgok:

Teamspeak3-al való rendelkezés,

mikrofonnal való rendelkezés.

Minimum 2év RP tapasztalat és

Szerver szabályzat ismerete.

Megjegyzés: Képeket nem engedett betenni :(
« Utoljára szerkesztve: 2020. Május 13. - 20:57:49 by TRENTON » • Carloska
 • Teljes tag
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  112
 • mészáros
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Május 11. - 07:50:43
Ajjaj, nagyon magas az a kettő év elvárás.
Gozsdu réme
Kvázi szabadon esés • Anak0nda
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  16
 • Játékos
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Jimmy_Ronger
Dátum: 2020. Május 11. - 08:59:58
Egyszerű felépítés, de tetszik.
Deputy Sheriff I - Jimmy Ronger
Special Enforcement Bureau • ScottCass323
 • Admin 2
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  163
 • RP Boomer since 2008
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Május 11. - 10:45:28
Szia, átolvastam én is a pályázatot, pár dologra szeretnék reagálni illetve véleményt írni. Az egyik, a formázás kicsit egyszerű lett. bár mitagadás én is az egyszerű formázás híve vagyok, a lényeg a tartalom. Ha szép formázást szeretnél, keress fel valakit, aki megcsinálja, hidd el vannak itt segítőkész emberek :) De menjünk tovább. Van eredettörténet, ami nem rossz, lényeg benne van kik csinálták, miért, kik a tagok, ellenségek stb, ez rendben is van. A bekerülési menet sem rossz, bár egy dolog azért kiszúrta a szememet, ez pedig a lány karakteres dolog: ,,Ha pedig lány karaktered van, vagy téged is megvernek, vagy drogot adsz el akár szexuális kapcsolat létesítés a bandával való tagokkal.". Persze biztos lesznek a szerveren olyanok akik lány karakterrel játszanak közben IRL fiúk játszanak a gép mögött, ami nem is baj, DE! Ha egy IRL lány játékos csaj karakterrel szeretne bandázni, viszont ehhez olyan dolgokat is meg kell csinálnia, amit nem szeretne, akkor azt szerintem nem kéne erőltetni, elvégre ez mégiscsak egy játék, és azért elég kellemetlen lehet számára még ha játék is olyan dolgokat véghez vinni szexuális szituáció alatt, amit nem biztos, sőt, biztos, hogy nem akarna. Úgyhogy ha már ez feltétele, akkor ne kényszerítsétek magára az rpre a dolgot, hanem elsőnek is OOC egyezzetek meg vele, akarja e vagy sem, ha nem, akkor /do megtörténik a dolog azt kész. Továbbá maga a 2 év rp tapasztalat eléggé nehezen kivitelezhető, mivel nem minden játékos játszik végig 2 éven át mondjuk banda rp-t. Mindezt összegezve sok sikert hozzá!

[/URL] [/img] Chief of Fire Louis Mason [/img] • Insigne
 • Kölyök tag
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  52
 • dame dame dame dame
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Május 11. - 12:51:46
Idézet
Legyen néger skined.
Nem feltétlen csak néger emberek tehetik ki a szervezet részét.

Idézet
A TGF-hez szükséges dolgok:

Teamspeak3-al való rendelkezés,

mikrofonnal való rendelkezés.
Ezek miért szükségesek, mi célod ezekkel??
If you're with overconfidence and arrogance, you'll die.

Police Officer II Stanley Bates
Harbor Area Patrol Division • Krikki
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  10
 • Játékos
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Marco_D_Cortez
Dátum: 2020. Május 11. - 14:18:32
Ajjaj, nagyon magas az a kettő év elvárás.
Nekem fontos, hogy az adott ember nagyon jól tudjon RP-zni, de természetesen az IC TGF-en minden kiderül és mindentől eltekinthetek.

Egyszerű felépítés, de tetszik.
Köszönöm szépen!
Szia, átolvastam én is a pályázatot, pár dologra szeretnék reagálni illetve véleményt írni. Az egyik, a formázás kicsit egyszerű lett. bár mitagadás én is az egyszerű formázás híve vagyok, a lényeg a tartalom. Ha szép formázást szeretnél, keress fel valakit, aki megcsinálja, hidd el vannak itt segítőkész emberek :) De menjünk tovább. Van eredettörténet, ami nem rossz, lényeg benne van kik csinálták, miért, kik a tagok, ellenségek stb, ez rendben is van. A bekerülési menet sem rossz, bár egy dolog azért kiszúrta a szememet, ez pedig a lány karakteres dolog: ,,Ha pedig lány karaktered van, vagy téged is megvernek, vagy drogot adsz el akár szexuális kapcsolat létesítés a bandával való tagokkal.". Persze biztos lesznek a szerveren olyanok akik lány karakterrel játszanak közben IRL fiúk játszanak a gép mögött, ami nem is baj, DE! Ha egy IRL lány játékos csaj karakterrel szeretne bandázni, viszont ehhez olyan dolgokat is meg kell csinálnia, amit nem szeretne, akkor azt szerintem nem kéne erőltetni, elvégre ez mégiscsak egy játék, és azért elég kellemetlen lehet számára még ha játék is olyan dolgokat véghez vinni szexuális szituáció alatt, amit nem biztos, sőt, biztos, hogy nem akarna. Úgyhogy ha már ez feltétele, akkor ne kényszerítsétek magára az rpre a dolgot, hanem elsőnek is OOC egyezzetek meg vele, akarja e vagy sem, ha nem, akkor /do megtörténik a dolog azt kész. Továbbá maga a 2 év rp tapasztalat eléggé nehezen kivitelezhető, mivel nem minden játékos játszik végig 2 éven át mondjuk banda rp-t. Mindezt összegezve sok sikert hozzá!

Ebben teljesen igazad van és megfogadom a tanácsod! Köszönöm, hogy mondtad!

Idézet
Legyen néger skined.
Nem feltétlen csak néger emberek tehetik ki a szervezet részét.

Ez így van és a későbbiekben változtathatok rajta.
Idézet
A TGF-hez szükséges dolgok:

Teamspeak3-al való rendelkezés,

mikrofonnal való rendelkezés.
Ezek miért szükségesek, mi célod ezekkel??
Mivel szeretnék IC-OOC TGF-et, illetve a megbeszéléseket is így tartom, emellett az se hátrány, ha tudunk beszélni, hogy min kéne változtatni • Welbeck
 • Admin 3
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  60
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Volker Schultz
Dátum: 2020. Május 11. - 14:34:06
Ez a pályázat  nem állja meg a helyét ilyen stílusú szerveren.

Formázás ronda, semmit nem törődtél vele.
Téged nem lehet megismerni 1 mondatot írtál magadról.
Tele van hülyeséggel a lap azt sem tudod miről szól a banda.

Nehéz nem megbántó stílussal kifejezni ezeket, hiszen ha utána néztél volna hogy mit pályázol és annak, hogy milyen formában pályáznak akkor talán nem nyitottad volna meg ezt az összedobott pár mondatot mert még pályázatnak se hívnám.

Bandába OOC TGF már rég nincs, maximum ha valaki akar beszélgetni akkor megkeres titeket OOC.

De nem hagyhatom ki sajnos.. Ha húsz ilyen rossz Piru pályázat jön akkor a huszadik alá is odaírom.

I'm 1800     https://www.youtube.com/watch?v=LPsKUFsUHHQ

======= Rangjaim: =======
Admin - 2
S&M Vezető
C.P.J. Leader
Mapper
======================= • Capone
 • Teljes tag
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  118
 • dame dame dame dame
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Május 11. - 14:42:20
Heló, Istvánt tudom idézni, "Csatlakozz egy meglévő frakcióhoz, nincs meg a kellő tapasztalatod". • Krikki
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  10
 • Játékos
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Marco_D_Cortez
Dátum: 2020. Május 11. - 14:47:04
4,5 év RP kevés :c • Capone
 • Teljes tag
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  118
 • dame dame dame dame
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Május 11. - 14:58:37
Ok, kérdeznék akkor
A nevedben mit jelent a "D"?
Megkérdőjelezném, hogy a pályázat az honnan lett szedve, elolvasván a Bincos részt, te kitértél egy skinre. Saját pályázatod ez vagy mástól lett lemásolva?
Négy és fél év alatt te odáig jutottál el, hogy összeverik az embert és úgy kerül be a bandába?
Valószínűleg a 4,5 évedet nem gazdagrpken kellett volna töltened, akkor nem egy ilyen pályázatot rittyentettél volna össze (vagy rittyentett volna más össze). • Sherman
 • Admin 4
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  33
 • gang gang
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Május 11. - 15:08:47
Ránéztem és azt hittem véletlen egy external gaming fórumra tévedtem
Sherman
Adminisztrátor
Mapper

Police Detective - Wendell Pierce
Major Enforcement Section, Gang and Narcotics Division • Krikki
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  10
 • Játékos
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Marco_D_Cortez
Dátum: 2020. Május 11. - 15:46:24
Igen, én írtam, még egy másik 200+ playeres szerverre, ahol elfogadták. Az, hogy Ti adminok csak az External, illetve gazdagRP szervereket hozzátok fel, mert csak azoknál tud jobb lenni manapság egy szerver az elég gáz. Próbáljatok meg egy olyan szervert létrehozni ami jobb sok-sok RP szervernél, ne az legyen a cél, hogy szutyok Externalos gazdagRP-ket előzzétek meg. • Capone
 • Teljes tag
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  118
 • dame dame dame dame
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Május 11. - 15:54:45
Ok, válaszolsz a többi kérdésemre légyszives?Dátum: 2020. Május 11. - 15:55:48
Ez a beszélgetés kicsit elment egy másik irányba. Jó lenne a témánál maradni...Dátum: 2020. Május 11. - 16:13:32
Megfogom próbálni ezt az egészet úgy leírni.. a legnagyobb pozitivitás mellet kezelni a pályázatot, de ez rettentően nehéz lesz.

Kezdjük a pályázattal..
Ez rendkívül csúnya, semmiféle formázás nincs benne, amire azt mondanám hogy oké 'ez szép lett'. A formázásról ennyit, ha bármi mást mondanék valamelyik jószívű moderátor kivágna engemet fórumról.
Ne vedd sértésnek, de nagyon leragadtál a régi 2014-es években, amikor még az volt menő hogy 'mindenki néger a bandában', és 'piros kendőkkel járjuk a várost, lowrider kocsikkal'. Bár már akkoriban is elküldték az ilyen embereket melegebb éghajlatra. 2020 van. Nem állják már meg a helyüket az ilyen 'OlDsChOoL' frakciók, ezt el kell fogadni. Ilyen irányba fejlődött az értelmes közösség. A pályázat össze lett csapva. Ezzel te egyáltalán foglalkozhattál csak 10 percet, nem többet! A pályázatban lévő legtöbb mondat egyszerre üti egymást és kontrázza le a másikat. Arról nem is beszélek hogy 'beavatásra váró rang'-ot még valaki lemeri írni a mai nap.. OOC követelmények egy bandába.. Ne túlozd már ezt az egészet.. Minek túlozni? Többin már csak végigment a szemem. Írtál magadról egy mondatot, ez nem elég arra hogy megismerjünk téged és véleményt alkossunk rólad, hogy a MONDATALKOTÁSODBÓL kiderüljön az értelmi szinted. De látom az sem sikerült.
Egész pályázatból az jön le nekem, hogy túl fiatal vagy egy frakció vezetésére sőt... Mondhatnám hogy menjél tapasztalatot szerezni egy MÁR MEGLÉVŐ FRAKCIÓBA, de tudom hogy ez a mondat mennyit ér el. A nagy semmit. Szóval nem is mondok inkább semmit se.
Csak azt hogy ezt hanyagolod, talán pár év múlva.


Mellékesen válaszolva az előző pár kommentekre..
Kíváncsi lennék milyen 200+ playeres szerveren fogadták el ezt? FineMTA, Hungeráj Lájf? Flymta? Mert csak ezek a szutyok szerverek jutnak eszembe. Miért az ExternalGaminges gazdagrpket hozzuk fel példának? MERT AZ ILYEN PÁLYÁZAT OTT ÁLLJA MEG A HELYÉT, A TULAJDONOS ÉS A TÖBBI EMBER ÉRTELMI SZINTJÉVEL KAPCSOLATOSAN.. Gondolkodj már egy picit és nézd meg a szerver közösségének a hátterét jóval az elvárt szint felett van.
« Utoljára szerkesztve: 2020. Május 11. - 16:16:49 by originalsanyika »