Szép napot, Vendég


Szerző Téma: Los Santos Police Department - Frakció pályázat  (Megtekintve 446 alkalommal)

 • dalton_stanley
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  15
 • Játékos
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 13. - 22:39:01


City Of Los Santos | Founded 1781
 Los Santos Police Department


Egy kisebb bevezetés a frakcióról és minden információ összefoglalva. A Los Santos Police Department a legerősebb szervezete minden szervernek, hiszen ez az a közösség ami fenntartja a rendet San Andreas-ban. Miután a jelentkezők elfogadásra kerülnek egy kisebb beszámolót tartanak számukra, és pár felmérésen vesznek részt amit egy ceremóniával zárnak. A rendőrök számára lehetőségek nyílnak különféle divíziókba való belépésre, ahol tudásuk szerint sajátíthatják el a tanultakat. A rádiófónok is sokat segítenek egy esetleírás esetén ((amit nem szeretnék túl tolni, mert nincs jogomban emberekre ráerőltetni dolgokat)). A fokozatok betöltése is sokat számíthat azoknak akik szeretnének nagyobb fokozatot elérni pályafutások ideje alatt.

A városban bármi előfordulhat, viszont egy karaktertörténet bárhogy alakulhat, egy túlképzett akár munkájában teljesen elhivatott rendőrtől az alkohol vagy drogfüggőségben szenvedőig/akármi, etc. ((az illegált nem támogatjuk, a függőséget is mérsékelten, kezelhető státusszal rendes RP-vel körbeírva)).

Ezt a részt igazából feleslegesnek tartom, mert senki sem kíváncsi arra, hogy mit tanulok, mit sportolok, vagy hogy kivel szoktam beba*ni etc. A lényeg 20 éves vagyok Daninak hívnak karakterem neve pedig Lucian Wallace. Ezen a szerveren SAMP korszaka alatt játszottam, viszont egy projektben sem vettem részt. Nem tartom magam senkinél sem többre, viszont referenciám van hiszen 5 éve MTA-zok.
Természetesen, még ennél sablonosabb dolgokat nem szeretnék hozzáfűzni a pályázathoz, viszont tudok szolgálni információval, amit előre láthatóan IG is feltudunk használni majd.


Miért válasszunk téged? Esetleg tervek?
Teljes mértékben úgy gondolom, hogy meg van hozzá a tudásom, hogy elvezessek egy frakciót, hiszen egy másik szerveren volt már hosszú hónapokig FK a kezemben. A szerver neve nem számít, de a projekt-eket amiket én csináltam azt megtudom mutatni, hogy valóban ér valamit. Sok mindennek utána olvastam ami alapján a saját gondolkodásomat fejlesztettem játék terén ((van értelme, hiszen ezzel a saját és a közeledben RP-ézők élményét boldogíthatod, ha ők is ráéreznek)). Többiek nevében is... úgy gondolom, hogy az ismerőseimmel egy erős, aktív szervezetet tudnánk formálni. Természetesen ehhez a jelentkezőknek is több odafigyelésre, beleadásra, és komolyságra van szükségük.

A terveim a szervezettel gondolom átlagosan hangzik majd. San Andreas minden környező városában fent kell tartani a rendet minden téren. Próbálom a divíziókat majd úgy elosztani, hogy a jelentkezők számára érdekes legyen. Erre kevés az esély mivel ez minden szerveren így van csak valahol magyar dolgok futnak természetesen magyar reprezentálással.
+infó
A természetünk barátságos, és ezek finomságok erejét táplálja. Nem szeretnénk konfliktust kialakítani, ezáltal nem teszünk olyan dolgokat kötelezővé amit a játékban, és amúgy sem fognak használni. Viszont minden információval elfogjuk látni a jelentkezőket, amik alapján fognak teljesíteni IC szerepben.
+infó
A fórumon mindenkinek lesz egy teljesen saját mondhatni "heti rutinok/akták" amiben minden héten informálódunk egy kisebb meetingen a rendőrök cselekedeteiről. Természetesen random nem megyünk oda senkihez, hogy igazoltassunk, ehhez nagy prioritásra van szükség, de ez is egy olyan dolog, amit majd tudatunk a jelentkezőkkel. Tehát ha van rá ok vagy engedély, hogy igazoltassanak személyt, akkor akár lefényképezhetik, hogy ez volt a napi rutinjuk. Minden harmadik nap kell majd képet kitenni, 1 max 2 sor leírással.
A napok így néznek ki: Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat, Vasárnap((pihenő))... Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat, Vasárnap((pihenő))... és így tovább. Mindig szerdán, és Szombaton kell tehát mindegyik nap 1 képpel szolgálni, ami a rendőr számára legjobb eset volt illetve megfűszerezve 1-2 sor beszámolóval, hogy mi történt, miért, mit csinált etc. Ez is arra lesz jó, hogy lássuk mennyire érdekli a srácokat a dolog. Illetve követni tudjuk, mikor ki érdemel kitüntetést etc. további RP dolgok terén.
Idézet

Recruitment And Employment DivisionA Recruitment And Employment Division foglalkozik a jelentkezők háttérellenőrzésének elfogadásával/elutasításával. Az elfogadott jelentkezőknek biztosítanak a gyakorlatra és a képzésre helyet a kijelölt állományba. A sikeres fizikai, mentális, pszichológiai és egyéb vizsgák után munkát biztosítanak a megjelölt állományba.

TGF menete:
1. Miután a jelentkező kitöltötte a háttérellenőrzést, meg kell várnia a válasz levelet amit ugyan ebben a topic-ban fog megkapni. Ha elutasították akkor várnia kell vele 1 hetet, hogy újra írhassa különben diszkvalifikálja magát ami 1 hónapos eliltás is lehet. Ha viszont elfogadták, akkor tovább kerül egy hallgatók topicba amivel szintén értesítjük.

2. Tehát a hallgatók topicban találjuk mindig azt az osztagot azaz 6 embert akik jelentkezése elfogadásra került. Itt lesz megírva, hogy mikor kell megjelenniük egy elbeszélgetésre, ahol elmondják a lényeges dolgokat a bűnüldözésről, autó kezeléséről etc. Lényeges, hogy a jelentkezők megjelenjenek az adott időpontban az LSPD hivatalában.

3. Ismét értesítve lesznek a topicban, fizikai felmérésre kerül sor a megadott időpontban. A fizikai felmérés elvégezte után egy ceremóniával szeretnénk zárni befejezés képpen. Egyből Officer II. rangon kezdenek egy járőrszolgálati gépjárművel.Idézet

Traffic Division


A Traffic Division lesz az a kiszabott divízió ahova besoroljuk a Highway és a High Speed Patrol divíziókat hiszen felesleges 6 divíziónál többnek lennie. A lényege a közlekedéssel kapcsolatos lesz, tehát forgalomirányítás, megfigyelés, illetve San Andreas területén gyorshajtások megfigyelése, és természetesen ezek személyek elkapása ez persze rizsa, de ami IC történik az bárhogy kisülhet, még ezektől is eltérve, tehát ha valamit nem írtam hozzá ne tessék leszólni. A lényeg, hogy teljesen alap rendőri feladatokat látnak el. Az összes rendőrt előszőr ebbe a divízióba fogjuk besorolni, és Officer III. fokozattól tudnak majd újabb divíziókat kitanulni, ami lehet a SWAT különleges osztályunk, vagy a Detective osztály.
Úgy gondolom speciális osztálynak elég lesz a SWAT mint magyarországon a TEK. Nem kell túlbonyolítani.Idézet

Los Santos Police Department Detective Bureau
 Gang And Narcotics DivisionA Gang And Narcotics osztály a Los Santos Police Department Detective Bureau-n belül egy alosztály, ahova a bekerülés Police Officer III. fokozattól kérvényezhető. Ebben az alosztályban a bandák megfigyelésével foglalkoznak, és az esetleges bandatagok átvizsgálásával, személyek igazoltatásával, illetve a kábítószer használat, csempészés, különféle drogok eladott mennyiségének kivizsgálásával. Területek megfigyelése, helyszínelés.A jelentkezők képzéseken vesznek részt, hogy folyamatosan frissítsék munkájuk során a tudásukat. Ezek mellett hagyományos feladatokat, előírt rendőri munkákat végeznek.
Ez az osztály foglalkozása a bandákkal kapcsolatos bűncselekmények nyomozása és a kábítószerek terjesztésének kivizsgálásával foglalkozik. "((már olvastad)) + egyéb infó."

Követelmények:
Police Officer III. fokozat,
jó fizikai és mentális állapot,
odafigyelés és beleadás,
képzéseken való részvétel,
képzett magatartás.Idézet
Special Weapons And Tactics


A Special Weapons And Tactics az Amerikai Egyesült Államokban a rendvédelem keretein belül működő speciális egység. Az elnevezés utalhat az egyes egységre és magára a SWAT-ra általánosságban. A kommandószervezet feladatai közé tartozik a túszmentés, terroristák elleni akciók, komoly fegyverzetű és vagy nagyon sok főből álló csapat leszerelése. Ezen felül még a drogkereskedelmet is ők szűkítik le, illetve még azok az akciók is rájuk hárulnak, amit a rendőrség nem képes megoldani.
A SWAT metropolitan szerűen működő ((a szerveren)), ami azt jelenti, hogy a különböző városokban is együttes erővel végzik a munkát. Gondolok itt LV-re vagy SF-re hiszen egyetlen hivatal lesz az pedig Los Santos városában található Commerce területén.

Követelmények:
Police Officer III. fokozat,
jó fizikai és mentális állapot,
odafigyelés és beleadás,
kiképzéseken való részvétel,
képzett magatartás.
Police Officer
A rendőri tisztviselők legtöbbje esküdt tiszt. A rendőrök besorolását három fokozatba sorolják: I., II. és III. Az I. rendőr egy próbaidős, aki a próbaidőszak sikeres teljesítése után automatikusan a II. rangra tehet szert. A II. fokozatot betöltő tisztviselők magatartásuk, képzettségük, és az esetenként végrehajtott cselekedeteik ((kitüntetés amit IC nyomon lehet követni)) alapján kerülnek feljebb III. fokozatra. Továbbá, kitüntetések mellett elérhető fokozat a Police Officer III+1.

Szolgálatot teljesít: Fekete-fehér járművel, szerelt egységgel vagy egy speciális egységgel, mint például a SWAT.

Police Sergeant
Az őrmester, amikor őrszolgálati funkcióra van kijelölve, szolgálati túra ideje alatt őrszolgálati parancsnok lehet. Ebben a minőségben az őrmester napi autóterv-feladatokat készít; a rendőrök kérésére reagál a bűncselekményekre; kiképzi és felügyeli a próbaidős tisztviselőket.

A rendőrtisztet a következő szakosodott osztályok egyikébe lehet kinevezni: Légitámogatás, bizottsági nyomozás, kábítószerek, forgalom, képzés, jogi ügyek, SWAT egység. A fent leírt feladatok egy részének vagy mindegyikének teljesítése mellett a szakosított divíziók bármelyikébe kirendelt rendőrmester olyan tudást, szakértelmet és tapasztalatot nyújt, amelyek egyediek a divíziók napi műveleteire is.

További rangok
A többi rang mint a Chief of Police vagy annak helyettese, Commander, Captain, ezer féle... szóval ezekre még nem tartunk igényt kizárólag a Chief of Police és annak helyettes rangjára. Illetve ezzel kapcsolatban, a Chief of Police karakter, ami az enyém, azzal természetesen nem járőrözni szeretnék, tehát ez mellé a karakter mellé egy plusz karakterre lesz szükség.
+infó
Ne legyen félreértés a Detective és SWAT kollegák számára természetesen más rangfokozatok lesznek kiosztva.Idézet
Los Santos Police Department - Rádiófóniák


Alapkódok:
LINCOLN - Egyedül járőröző megbízottat jelez. Rövidítése: L
ADAM - Olyan egységet jelöl, ami 2 tagból áll. Rövidítése: A

Főkódok:
10-4 Vettem
10-8 Szolgálatba állás
10-10 Szolgálat leadása
10-20 Jelenlegi pozíció
10-22 Hagyják figyelmen kívűl az előző üzenetet
10-26 Tiszta
10-27 Szituáció jelentése
10-76 Úton az erősítésre
10-98 Egység elérhető

Mellékkódok:
11-99 Erősítésre van szükségünk!

CODE 0 (C0) - Fegyveres összetűzés amiben a rendőrökre lőnek.
CODE 2 (C2) - Sürgős (fényhíd / sziréna nélkül).
CODE 3 (C3) - Sürgős (fényhíd / sziréna használatával).
CODE 4 (C4) - Nincs szükség további segítségre.
CODE 11 (C11) - SWAT készenlét!
CODE 15 (C15) - Minden egység tartson a megadott pozícióra.


[[[["Átmenetileg"]]]]Idézet
Idézet
« Utoljára szerkesztve: 2020. Március 19. - 19:22:15 by packrunnerdani » • JamesW
 • FőAdmin
 • Állapot:
  Elérhető
  Hozzászólások:
  217
 • Gang Support Section
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 13. - 22:46:49
a jelentkezési mintát írd át légyszi
JamesW
Főadminisztrátor
Frakció Management


Police Captain III William Parr
Police Sergeant II Kevin Chavez • ygcren
 • Globális moderátor
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  9
 • TRAFFICER.
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 13. - 22:48:33
Azt kell mondjam hogy jól leloptad @adampai és @JamesW leirásait. :(( • adampai
 • Globális moderátor
 • Állapot:
  Elérhető
  Hozzászólások:
  198
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 13. - 22:49:55
a leírásokat nem, csak a jelentkezési formanyomtatványt • dalton_stanley
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  15
 • Játékos
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 13. - 22:58:04
Hogy őszinte legyek, ezt elsőnek a HL szerverén láttam. Az ott és akkor PD-t vezető emberektől kértem ezt a formanyomtatványt... hogy valójban te csináltad ezt, én erről nem tudtam, előre bocs. Viszont egy ehhez hasonló nyomtatványt kell előállítanom majd, ezt remélem te is megérted, mivel ez IG használható. • dalton_stanley
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  15
 • Játékos
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 13. - 23:01:10
Viszont a többi leírást magamtól gépeltem le, ebben megnyugtathatlak. :) • Marvar
 • Teljes tag
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  139
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 13. - 23:10:06
Az első rész, a "bevezető" most IC vagy OOC?
Nem tudom sok helyen értelmezni, hogy mire használod a "(())" jeleket.
Ez SAMP-on és MTA-n is OOC jelnek számít.
Az általam kirakott frakció pályázati információt látom, hogy nem olvastad el.
A jelentkezési lap nagyon kevés, de tényleg nagyon.
Említetted az alosztályokat. Ha jól tudom, akkor a rádiófóniában nekik is van külön jelzésük.
"Skin és kocsimod". Hol vannak a kocsimodok?

Így késő este "csak" ezekbe tudtam belekötni.
Félreértés ne essék, nem bántásból írtam, de nagyon sok hiba van a pályázatodban és nem engedheti meg magának egy LSRP névvel ellátott szerver, hogy elfogadjunk egy félkész, hiányos, összecsapott pályázatot. • dalton_stanley
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  15
 • Játékos
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 13. - 23:27:06
Magát az egész pályázatot olyan formában írtam mint egy egyszerű pályázatot. Tehát ez a pályázat "benyújstás" nem IC szól hanem OOC, viszont tudatom veletek, a frakció érdekére szóló főbb dolgokat. Azért nem szerettem volna olyan dolgokat beleírni, mint például, hogy hogyan végeznénk a különféle eseményeinket.
Elolvastam, ezek szerint félre értelmeztem volna?! Viszont ez alatt nem értem mire szeretnél kilyukadni, mert nem értem, hogy mit téveszthettem össze?!
Maga a rádiófóniák nagyrésze átmenetileg van leírva, hiszen azt ott is láthatod a legalján. Viszont a rádiózásra mind IC téren számíthatunk, azok alapján amik történnek.
Ha ez is AVRP révén fog alapodni, akkor hosszútávon nem is gondolkoznék azon, hogy PD-ét vezessek, mert a túl sok feszültséget nem bírják a játékosok. Azért ne feledjük el, hogy a játékosok nagy része fitalabb mint 17. Egy idő után a semmi tevő RolePlay kegyetlen unalmassá tud válni. Nem akarom a SEEMTA-ról fecsegni, viszont érdekes módon 400 felett játszanak V3-on pedig Magyar mod alapján fut a PD is.
Gondolom ezek után még jobban romlik az esélyem, de legalább úgy gondolom, hogy nem kell feleslegesen veszekednünk, ha esetleg a kötekedés addig fajulna. :) • Marvar
 • Teljes tag
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  139
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 13. - 23:49:41
Ne legyen ocsmány az elrendezése, ne legyenek a pályázatban rikító színek, valamint a 15-ös betűméretet a maximálisan engedélyezett méret benne.
Skin modok, mappolások, jármű modok (ha van). Megkérnék mindenkit, hogy spoiler funckióval csatolja, a képeket, hogy ne rondítsa és torzítsa el az egész pályázatot, valamint ne keljen órákat lefele görgetni. Abban az esetben, ha valamelyikőtök nem ért annyira a fórumhoz, felkereshet engem is, vagy akár Marvin-t is Discordon, hogy segítse neki megoldani ezt a funkciót.

A szerver nem véletlenül lesz lekorlátozva egy bizonyos létszámra. Nekünk nincs arra szükségünk, hogy 400-an játszanak egyszerre a szerverünkön.
Mi meg szeretnénk teremteni végre azt a színvonalt , ami külföldön van. Ebben mi annyit tudunk asszisztálni, hogy létrehozunk egy szervert és a lehető legjobban vezetjük azt, működőképes rendszereket vezetünk be és meggátoljuk azt, hogy a szerver NE CSAK a kereskedésről szóljon.
A SeeMTA többek között azért a legsikeresebb játékszerver Magyarországon, mert a legelső helyen volt a hazai MTA világában és mindig a legkorszerűbb rendszereket használták ( igaz, ebben sokat segített nekik a DevGaming is). De kiemelem még egyszer, nem célunk SeeMTA lenni. A mi célünk a külföldi LSRP hazai képviselete.

edit: Életemben nem játszottam az AV-RP-n, nem értem a példát sajnos.


« Utoljára szerkesztve: 2020. Február 13. - 23:55:53 by Marvar » • dalton_stanley
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  15
 • Játékos
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 14. - 10:35:27
Ha a disen csúnya akkor ezzel bebuktam.
 Az tény, hogy tegnap kiraktam egyből, ez is az én problémám.
Azért nem raktam spoilerbe mert sokat nem kell rajta átgörgetni ahogy ezt írtad.
A kocsimodokat és skineket feltudom mutatni link formájában is, de úgy gondoltam amíg nem biztos a dolog addig miért tegyem közzé. Persze a modelleket nektek is át kell nézni, ez is stimmel. Mindegy részemről ennyi. Nem szeretném sablonná varázsolni így is tele van olyan dologgal amely IC szerepben lenne fontos.

UI:
Még a SAMP korszakában játszottam a szerveren, de borzalmasan unalmas volt. Nem tudom mennyire és milyen téren változott kis csapatotok, de reménykedem abban ahogy szerintem a többi játékos is, hogy egy hosszútávon futó szervert tudtok kihozni, de ez kiderül. Mindenek ellenére biztos, hogy nem lesz egyszerű 2020-ban. • Marvar
 • Teljes tag
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  139
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 14. - 10:45:52
Idézet
Az tény, hogy tegnap kiraktam egyből, ez is az én problémám.
Kettővel ezelőtti hozzászólásodban kifejtetted, hogy elolvastad, most pedig azt írtad, hogy egyből kiraktad.
Mellesleg itt nem a "disen" csúnya, hanem:
Idézet
valamint a 15-ös betűméretet a maximálisan engedélyezett méret benne.
Úgy gondolom csapatunk nem kért túl nagy dolgokat egy frakció pályázat létrehozásához. Aki pedig bele szeretne kötni, hogy miért pont 15 a max betűméret: rohadt rossz mindenhol 24pt-s texteket olvasni, főleg amikor bírálás van és egyszerre 25-30 pályázatot olvas végig az ember.
Én itt lezártam a mondandómat, ha további reagálni valód van, kérlek privátban oszd meg velem. • packrunnerdani
 • Vezető Fórum Moderátor
 • Állapot:
  Elérhető
  Hozzászólások:
  43
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 14. - 11:18:33
,,A többi rang mint a Chief of Police vagy annak helyettese, Commander, Captain, ezer féle..."

Szóval lesz egy karaktered amivel te leszel maga a Chief.
Érdekes.


Okosabb körökben ezt fiktív karakterekkel szokták megoldani, mert semelyik szerveren sem reális, hogy maga a Chief patrolozik, ellenőrzi a tagokat, satöbbi.
Egy reálisan elképzelhető frakcióban a Captain a legmagasabb rang, amelyet szoktak rpzni.
Police Lieutenant I - Gale Burks
Watch Commander, Harbor Area Patrol Division

Police Sergeant I - Danny Clinton
Training Officer, Metropolitan Divsion
 • dalton_stanley
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  15
 • Játékos
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 14. - 12:04:54
További rangok
A többi rang mint a Chief of Police vagy annak helyettese, Commander, Captain, ezer féle... szóval ezekre még nem tartunk igényt kizárólag a Chief of Police és annak helyettes rangjára. Illetve ezzel kapcsolatban, a Chief of Police karakter, ami az enyém, azzal természetesen nem járőrözni szeretnék, tehát ez mellé a karakter mellé egy plusz karakterre lesz szükség.

Leírtam tisztán, hogy nem azzal szeretnék tevékenykedni. Előbb olvasd el mielőtt hozzàszólsz. • dalton_stanley
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  15
 • Játékos
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 14. - 12:08:41
Hát Marvan te is keversz amit az elején írtál nem is érthető azért mert félre értesz, dolgokat attól még nem szeretnék privátban írni. Leírtam az elején, hogy ne legyen veszekedés. Ezek ellenére ráfollytattál a beszélgetésre. • packrunnerdani
 • Vezető Fórum Moderátor
 • Állapot:
  Elérhető
  Hozzászólások:
  43
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 14. - 12:12:08
További rangok
A többi rang mint a Chief of Police vagy annak helyettese, Commander, Captain, ezer féle... szóval ezekre még nem tartunk igényt kizárólag a Chief of Police és annak helyettes rangjára. Illetve ezzel kapcsolatban, a Chief of Police karakter, ami az enyém, azzal természetesen nem járőrözni szeretnék, tehát ez mellé a karakter mellé egy plusz karakterre lesz szükség.

Leírtam tisztán, hogy nem azzal szeretnék tevékenykedni. Előbb olvasd el mielőtt hozzàszólsz.

Elolvastam de akkor sincs semmi realitása annak amit írtál.
Ha nem látod be hogy ezzel mi a gond, akkor tényleg nem vagy alkalmas a pozíció betöltésére.

Mellékesen az egész pályázatot 13-mas betűmérettel írtad meg, gondolom azért hogy többnek tűnjön.
Police Lieutenant I - Gale Burks
Watch Commander, Harbor Area Patrol Division

Police Sergeant I - Danny Clinton
Training Officer, Metropolitan Divsion