Jó estét, Vendég


Szerző Téma: Leo Pellegrino és Victor Vance Los Santos NEWS pályázata.  (Megtekintve 388 alkalommal)

 • horv151
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  21
 • Játékos
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Leo Pellegrino
Dátum: 2020. Április 29. - 14:01:43
Los Santos

NEWS

Rólunk
Horváth Róbert ( Leo Pellegrino,Leader)
Sziasztok! Szeretnénk mind a ketten bemutatkozni mielött folytatjuk a lapot! Az én nevem Horváth Róbert.December 8.-án töltöttem be a 15. évemet.Erdélyben,egy kis városban lakok, melyet Gyergyószentmiklósnak hívnak.Az iskolában első osztályos korom óta zenét tanulok,amit furulyával kezdtem,de mostmár klarinét szakos vagyok, emellet 2 féle szaxofonommal bővítem a családba a hangszerkészletet, mivel apám is zenész.Hobbinak a zenélést mondanám meg a síelést.Többször is vettem részt síugró versenyeken,de mivel mostanába télen nem esik annyi hó,kezdek kimaradni a síelésből.
2015-ben regisztráltam fel az első RP szerveremre,a See MTA V2-re.Akkor még nem tudtam, hogy mit kell csinálni.Annyit tudtam, hogy fel kell venni a munkát és dolgozni.Annyira kezdő voltam, hogy még visszagondolni is kínós rá,hiszen akkor még csak 10 éves voltam  :) .A V2 után legalább 2-3 évig a Hungary Life on játszodtam,ahol az Országos Mentő Szolgálat alleadere voltam,de csak addig,amíg kijött a V2,akkor hagytam abba.Kipróbáltam a See MTA V3 szerverét is,amely nagyon megtetszett nekem,szóval elég sokat játszodtam vele.Kezdetben civilként buszoztam,késöbb felvettek a Kormányhoz, ahol polgárőrként jártam az utcákat,de onnan hamar kikerültem,mivel az volt az első frakcióm és nem voltam egy ˝hasznos tag˝ a frakcióban.Késöbb,mikor már elég jól ment az egész,csatlakoztam az OKF-be,ahol elértem a Főtörzsőrmester rangot,de egy leader váltás után elmentem a frakcióból és a Honvédségben folytattam.Nagyon szerettem ott lenni,mondhatni imádtam.De keveset tudtam aktív lenni,mivel akkor kezdődött meg a tanév,így szakazvezető rangon önként távoztam a frakcióból.Késöbb,pár hónap civilkedés után megírtam a jelentkezésemet az SCKK-ba,ahova felvettek.Taxis voltam ott,nagyon szerettem, nagyon jó csapat voltunk,de 3 hónap után távoztam onnan, és evvel szerintem befejeztem a V3-at.Az Octans Projecten is játszodtam.Nagyon sokat dolgoztam így lett is pénzem bőven :) .Bekerűltem a Los Santos Hot Secrets-be,ami az ottani híradós frakció.Ottan ha volt valami nagyobb esemény,vagy bármi akkor riportokat készítettünk,cikkeket írtúnk melyeket a leader megosztott a fórumon.Késöbb a Piru-ba mentem RP-zni,és 2 nap után be is kerűltem a frakcióba,de azt nem tudtam,hogy a leader nem foglalkozik a frakcióbal és mindig csak mással játszanak.Elég inaktív volt,ha fent is voltak akkor meg csak nonoztak,szóval szerencsére gyorsan elvették tőle a frakciót.így amit eddig írtam,úgy tünhet hogy minden frakcioból hamar kikerültem,de ez nem így van.Legtöbből önként távoztam és mindegyikbe legalább 2-3 hónapot voltam.Ezt a frakciót hosszú távon szeretnénk vezezni,ötleteink is vannak.

Szuróczki Levente (Victor Vance,alleader)
Szuróczki Levente a nevem. Jelenleg 16 éves vagyok és rendszeresen úszok. Már 4-5 éve RP-zek , köztük See MTA,Fly MTA, Fine MTA és Fort Carson Roleplay szervereken. Ezeken voltam a legaktívabb. Mindegyiken több száz meg száz óráim vannak. Még Fly MTA-n kezdtem,amikor még kezdő voltam.Fly MTA-n bekerültem a Yakuzába, de aznap ki is CK-ztak onnan. Teltek az idők és egyre többet tanultam,fejlődtem az RP-ben. Addig, amíg egy szép 2018-as napon a Chinese Triad's FőLeadere lettem. Mikor elvetették tőlem a frakciót (szószerint semmi indokkal csak a főadmin a barátja volt az úriembernek) pipa lettem, és hónapokig nem játszottam.. Késöbb még felnéztem, de akkor már taxiba mentem, ahova pár hónap alatt sikerűlt alleader posztba kerülnöm. Miután sajnos at iskola miatt inaktív voltam, távoznom kellet a frakcióból.  Később áttértem Fine MTA-ra, ahol szintén több száz órám lett. Ott sajnos nem sikerült megkapnom a leaderi pozíciót,pedig mindent megtettem.Késöbb a nemrég megnyílt, de sajnos hamar be is zárúlt Fort Carson RP-re tértem át, ahol a Fort Carson News frakció leadere lettem.

Frakció működése,annak felépítése
Először is a bekerűlés menetét írnám le.Ahoz,hogy bekerüljön valaki a frakcióba,ki kell töltenie a fórumon egy jelentkezési lapot.Amennyiben a lap elnyeri a tetszésünket akkor fel kell keresnie minket Discordon (Ez valószínüleg időponthoz lessz kötve).A Discordon kicsit beszélgetünk a jelentkezővel,felteszünk neki néhány kérdést,melyekre ha jól válaszol,akkor IG a megkeresi a székhelyünket ahol megnézzük hogy tud RP-zni.Amennyiben az RP teszt is sikerűl neki,abban az esetben a frakcióba kerűl 1 hét próbaidőre.

Milyen rangok lesznek?
Próbaidős
Riporter
Újságíró
Operatőr
Tudosító
Igazgató
Tulajdonos

A próbaidős rangról 1 hét után lehet felkerűlni riporterre.Az újságíró az nem egy kötelező rang,hanem pályázható.Tehát aki újságíró szeretne lenni,csak az kapja meg a rangot.A tudósítónak már komolyabb szerepe van.Szeretnénk a székhelyünk interiorjába egy studiót,ahol egy asztal mögött ül a tudósító mely alá mi felmondjuk a hangot,megvágjuk a videót és kirakjuk a Los Santos NEWS Youtube csatornájára ˝Péntek esti hírado 2020 xx.xx˝ néven.Tehát minden héten lenne egy híradó adás,melyben elmondjuk a hét lefgontosabb eseményeit..A túdósító ranghoz, egy középvezetői jogosultság is jár,ez annyit tesz, hogy a riportereknek és újságíróknak megmondhatja,hogy mi a feladatuk, stb...
Lenne egy kötelező szolgálati idő,amely D.U 16:00-tól este 18:00-ig tartana,amikor a tagok a kiosztott frakció járművekkel járják a várost anyagot gyűjteni pénteki híradóhoz,újságírók cikkeket írnak.Szeretnénk egy ˝sajtó igazolvány˝ itemet,amely lehet jelvény,vagy bármi más, amivel jogunk van interjút kérni bárkitől,pl. egy PD szóvívőtöl.
Amikor IG felveszzük a híradót adást,az egy hosszabb RP lenne.Az operatőrnek főleg RP-znie kell a felvételkor.Neki is kell anyagot gyűjtnie az híradóhoz,neki is van a kötelező szolgálati idő.
A frakciónak a késöbbiekben írnánk egy dokumentumot,amelyben A-Z-ig megtalálható minden,amit tudni kell a frakció működéséről,melyben a késöbbiekben megtalálható lessz egy frakció szabályzat,amely mindenkire érvényes.Bevezetnénk a hibapont rendszert.Hibapontot akkor lehet szerezni,ha nem tartsa be a frakció szabályzatot,esetleg jailba kerűl vagy egyéb hibapontal jutalmazandó dolgot követett el az illető..
Kellene egy parancs,ami úgymond egy ˝globális rádió˝.Tehát amit írunk a chatbe,azt bárki láthatja a szerveren,akárhol is legyen.Ezzel a parancsal természetesen visszaiélni nem szabad.Ezt csak a kötelező szolgálati időben használnánk,mint egy rádiófrekvencia.(nem egy szerveren láttam már ilyet,érdekes és hasznos funckiónak vélem).
Csatolok elképzelést,hogy a késöbbiekben hogyan nézne ki egy cikkünk és a sajtóigazolvány.
(click to show/hide)
Miért érezzük magunkat megfelelőnek?
Úgy gondoljuk,hogy mind ketten elég idősek és érettek vagyunk egy frakció felépítésére, vezetésre.Mellesleg mind ketten már 4-5 éve RP-zünk folyamatosan, ez alatt az idő alatt nem egy frakcióban voltunk már, emellet még vezetői pozíciókat töltöttünk be.
Releváns referencia
Horváth Róbert
Nagyon sok frakcióban jártam már külömböző szervereken.Ezek közűl kieemelném,amikor a Hungary Life MTA-n napi 400 player játszott,az Országos Mentő Szolgálat alleadere voltam.

Szuróczki Levente
FlyMTA-n voltam a Triád főleadere, későbbiekben a taxi alleader, onnan átpártoltam idővel Fort Carsonra, ahol a híradó főleadere voltam.

Jármű modok,mappolás stb...
Elsősorban szeretnénk 5db-ot az alap San Andreas-os ˝NEWS VAN˝-ból.
Szeretnénk 2 db BMW M5-öt.Illetve kellene egy helikopter is,melyet kerestünk,de nem találtunk megfelelőt,azért az alap San Andreasos ˝NEWS CHOPPER˝ is megfelelő lenne a számunkra,vagy egy olyan helikopter,amely a szerverre bekerűl és amit a civilek is megtudnak vásárolni.
Skinre egyenlőre nincs szükségünk.

A híradó székhelye az itt lenne:
(click to show/hide)

Interiorok
A fő interiorunk a 43-as ID-jü interior lenne,azon belűl egy ajtónál kellene egy CP,amely a 143-as ID-jü interiorhoz vezetne.Kellene egy ebédlő ami a 150-es interior.Egy ajtó vezessen a 153-as interiorhoz,amely a meeting szoba, illetve egy ajtó a 157-es interiorhoz,amely egy iroda.Illetve egy cp amely a helipadhoz vezet.« Utoljára szerkesztve: 2020. Május 13. - 20:56:52 by TRENTON » • Capone
 • Teljes tag
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  118
 • dame dame dame dame
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Április 29. - 14:07:02
A mappolás és a kocsi mod isegy akadály,  illetve ahova akarjátok a HQ-t, ott egy munkahely lesz.
Illetve a kocsi mod HQ-High Quality, LQ modok kellenek.
« Utoljára szerkesztve: 2020. Április 29. - 14:15:15 by Capone » • horv151
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  21
 • Játékos
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Leo Pellegrino
Dátum: 2020. Április 29. - 14:10:42
Köszönjük hogy szóltál!Neki is látunk egy új székhely mappolásának!Dátum: 2020. Április 29. - 14:16:27
Összességében szerintem abszolút nem rossz ez.. Kíváncsi vagyok a bővítésre és pack cserére.  Sok sikert! :) • horv151
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  21
 • Játékos
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Leo Pellegrino
Dátum: 2020. Április 29. - 14:20:42
Köszönjük szépen Dexter!Rajta vagyunk a módosításon! • horv151
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  21
 • Játékos
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Leo Pellegrino
Dátum: 2020. Április 29. - 14:32:14
Mielött folytatnánk a lap szerkesztését,meg hogy biztosra menjünk,ez az épület nem ˝foglalt˝ ugye? https://imgur.com/a/7d6xjD9 • Capone
 • Teljes tag
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  118
 • dame dame dame dame
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Április 29. - 14:46:22
Van erről szóló topic, hogy hol lesznek/vannak mappolások. Elvileg ott nincs semmi. • horv151
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  21
 • Játékos
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Leo Pellegrino
Dátum: 2020. Április 29. - 14:55:34
Módosítva.így szerintem már megoldható.
« Utoljára szerkesztve: 2020. Április 29. - 14:59:21 by horv151 » • Sherman
 • Admin 4
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  33
 • gang gang
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Április 29. - 15:35:35
Sok helyen volt már, mindenhol rövid idő után befuccsolt. Szerintem egy ilyen híradós-napilapos cuccot maximum civilként egy fórum topicban értelmes csinálni, teljesen fölösleges erre egy külön frakció.
Sherman
Adminisztrátor
Mapper

Police Detective - Wendell Pierce
Major Enforcement Section, Gang and Narcotics Division • horv151
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  21
 • Játékos
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Leo Pellegrino
Dátum: 2020. Április 29. - 15:42:11
Ahogy már a lapban is írtam,a frakciót nem 1-2 napra tervezzük.Szerintem már most elég jó ˝tevékenységek˝ vannak felsorolva a lapban,de ez még bővülni fog.Illetve még nem láttam olyan szervert,ahol YouTube csatornát indítanak egy frakciónak és azon is tevékenykednek.Dátum: 2020. Április 29. - 15:46:55
Pályázat.. Fogalmazzunk úgy hogy nagyon csúnya. Szembántó nagyságával, és a középre illesztéssel. Spoilerek feleslegesek.
Sanda gyanúm hogy a nagy betűtípussal akarjátok kompenzálni hogy többnek tűnjön a pályázat. Semmi gond sincsen a nem bő pályázatokkal, mert mint látható eget rengető minőségűek azok is.

Rengeteg felesleges információt találok a lapban, ami egyáltalán nem tartózik ide. Persze jó ha minél többet tudunk rólatok. De elég egy sima bemutatkozás is, nem szükséges regényt írni a magánéletetek minden pontjáról. A frakció pályázatba konkrétan belekötni semmibe se tudok, mert világ életemben nem voltam rádiósok tagja. Abba viszont beletudok kötni hogy ez a 'HQ' egy kész milícia területének is megfelelhet..

Nagyjából ennyi. • horv151
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  21
 • Játékos
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Leo Pellegrino
Dátum: 2020. Április 29. - 15:57:34
Szia.A lapot kijavítottam,utólag elgondolva tényleg nem nézett ki jól,hogy minden spoilerrel volt,így csak a képeket raktam spoilerbe.A betűméret..Eszünkbe sem jutott hogy a nagyobb betűmérettel pótoljuk a lap hiányosságait,szimplán csak így szerkesztettem.Kijavítottam kisebbre és még így is hosszú,tartalmas lapnak tűnik.A ˝felesleges információkrol˝ csak annyit, hogy nem untatni akartam vele az olvasókat, szimplán csak leírtam azt, ami hasznos lehet egy frakciópályázásnál :). • Capone
 • Teljes tag
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  118
 • dame dame dame dame
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Április 29. - 16:11:03
Amikor a mappolást csináltad, nem hittem volna azt, hogy egy katonaság lesz LS közepén. Összecsaptad nagyon hamar, 15 perc se volt.
Ettől függetlenül én bízok benne, hogy jó fk lesz, ha elfogadásra  kerül.
« Utoljára szerkesztve: 2020. Április 29. - 16:15:05 by Capone » • horv151
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  21
 • Játékos
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Leo Pellegrino
Dátum: 2020. Április 29. - 16:17:04
Köszi hogy szóltál!A mappolást javítsuk és köszönjük a bíztatást!Biztos lesz még javítani való a lapban.
« Utoljára szerkesztve: 2020. Április 29. - 16:21:22 by horv151 » • Welbeck
 • Admin 3
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  60
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Volker Schultz
Dátum: 2020. Április 29. - 20:18:07
Ez a mappolás  nem nagyon az erősségetek közé tartozik ahogy látom.

Ha szeretnétek akkor megnézhetjük mit kezdek én vele.

A lappal sok baj nincs, esetleg annyi, hogy kicsit kevesebb bemutatkozás és több terv kellene bele. (én pl.: megnéznék egy spoiler alatt egy újságcikk mintát amit fórumon vezetnétek ha megkapnátok a frakciót, vagy hasonlót, de lehet csak az én betegségem.

Hajrá.

======= Rangjaim: =======
Admin - 2
S&M Vezető
C.P.J. Leader
Mapper
=======================