Jó reggelt, Vendég


Szerző Téma: 500 Circle Mafia Crips  (Megtekintve 706 alkalommal)

 • earlc
 • Teljes tag
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  153
 • talibxneM6FIA---
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 18. - 02:43:26

Up-town: 500 Circle Mafia Crips (500CMC) egy meghatározó Afro - Amerikai utcai banda East Los Santosban, Ganton szomszédságában.
A Los Santosi hatóságok szerint egy rendkívül erőszakosnak tartott banda, kik a szétszórt E/S Grove court lakásközösségeiben nevelkedtek,
ezért egyértelműen a saját területüknek claimelték be a Grove Street keleti részét, mint Turfjuk. A legszembetűnőbb bandák egyike,
közel 150 beavatott taggal és társtámogatókkal ( Blue Gate Mafia Crips, E/S Watts - M Connection ) és még ugyanennyi nem beavatott tinivel büszkélkedhet a szomszédságban.
A banda agresszivitását és eltökéltségét a Circle-n belül egy potenciális 'Ruthle$$' névvel is becézik, amit általában mindenhol feltüntetnek,
közösségi oldalaikon, utcai graffitiben és a ruházatukban/tetoválásaikban is hűen viselik és ennek megfelelően tartják ösztönösnek cselekedeteiket.
Az utcán szinte művészien csinálják a pénzt. Legfőbb hivatása a bandának a nyílt kábítószerpiac fenntartása a területükön, több osztóra osztva.
Trap-ek üzemeltetése. A hood teljesen ellátott egyes területein chuckokkal, akik 0-24 a dróton vannak és időben fújják a 3 12-t, ha probléma adódik.
A husslin nem merül ki a kábítószerben, ugyanúgy jelen van a prostitúció és a fegyverek is a környéken, sajátos működtetésben,
nem meglepő, de Idlewood után itt a legmagasabb a betörések, lopások, rablások, Walk-side módszer, kutyaviadalok, garázdaságok száma, amik napi szinten jelen vannak a szomszédságban.
Életellenes bűncselekmények is nagymértékben hozzájárulnak a minden napokhoz a hoodon, leginkább késelések és aljasságból elkövetett testi sértés százaléka a legmagasabb.
De nem ritka a lőfegyverrel való visszaélés sem, hogy a használata sem. 2016 nyarán mérték a legnagyobb bűnözési statisztikát a szomszédságban,
ami a Városhoz viszonyítva 17%-ot tett ki, míg Idlewood ezen a statisztikán 23%. Viszonyítva a lakossághoz. ( Population: Ganton: 37.217, Idlewood: 43.312 )


(click to show/hide)

A "500CMC" utcai bandától elkobozott fegyverek, 2017 Januárjában. Az LSPD tette közzé a fotót.

80-90's. A feketék elleni lázadásokban mérvadó szerepet töltött be az akkori Mafia Crips Gantonon. A helyiek elnyomottságának egy biztosító bandának számított.
Többen csatlakoztak a /lázadáshoz/ és az akkori vezetők rasszizmussal felbujtva üldözték a fehér lakosokat, miközben rendőri razziákkal próbálták fékezni az indulatokat.
A környéken tevékenykedő banda Mafia felépítéssel bírt, kapitányok és set vezetők toborozták és nyelték el a helyi elnyomott szegénységben lábadozó fiatalokat,
akiket bevetettek a harcokba. Míg más környékeken a feketék ártatlanságát próbáltak bizonyítani, addig Ganton háborús területté vált, ezzel is letéve a névjegyüket.
Így vált legendává Los Santos utcáin a Ruthle$$ név két dollár szimbólummal a végén. ( Ruthless Money - könyörtelen pénz )
'94-re a banda több, mint 500 taggal büszkélkedett. És így vették be a Gantoni tartomány 70% -át.


,,Érdekesség. / Jump in. / 1983-1990.
(click to show/hide)
90's közepe. Miután a lázadások véget értek a szomszédság területe egy feketék által lakott gettóvá vált. ( stat.:90% ) Több generációs fekete családok szálltak be,
a drog és a prostitúcióba a banda keze alatt. A black market központja Gantonon volt Los Santosban, azonbelül a híres akkoriban Gold ( Grove ) streeten.
Mivel a keleti külvárosi részeket kitaszítottnak tartották és meg pecsételte az ott lakók sorsát, ezért sem a munka, sem pedig a költözés nem jöhetett számításba,
legfőképpen az alacsony ingatlanárak miatt. Ahogy Ganton Avenuején a South Bridgeon folyamatosan nőtt a bevándorlás és ellepték a környéket a crackfüggők,
( Caribbeans, Hispanics, Philippines, Jamaicans ) úgy a piac kezdett széleskörűbb és jövedelmezőbb lenni. Leginkább Crack-Cocaine és marihuánát szórtak a környéken,
majd, ahogy társultak az Ázsiai osztók úgy elkezdte magát kinőni a heroin is. A környék droghálózata biztosította a banda akkori jólétét.
Közben a banda véres háborúba kezdett több blood kötésű bandával, akik Connectionban támadtak a Hyatt Park és Idlewood felől,
megakarták szüntetni az alfaként működő bandát az 500on, hogy átvegyék a piacot. A rap aranykorát kihasználva hűen a West Coasthoz több rapper is kitört akkoriban a környékről.
De többen a környéken maradtak szolgálva a bandát, leginkább, aki nagyobb státuszban volt. Megkezdődtek a rapvilág bandarivalizálásai a városban...,,Érdekesség. /Gold Street./ 1994.
(click to show/hide)


90's végefelé. /Five point generalz./ az 500-as blocc-on több traphouse-t felszámolta a DEA, 81 /rekordmennyiségű/ elitélt ült a vádlottak padján hosszas nyomozás után.
Összesen 107kg kevert crack-kokaint, 230 tő marihuánát és 31kg tiszta kokaint foglaltak le a nyomozók. $512.000 készpénzt, több gépkarabélyt és marok lő fegyvert.
Az FBI is részt vett a nyomozásban, miután csillapodtak a kedélyek az akkori vezetők felszámolásával a lázadásra felbújtakat is őrizetbe vették.
'Silent Murda, Spooky Dog, DAM Boss, OG Timo, Kurt 7 és Locc-Perry' akik tényleges halálbüntetést kaptak 2001 nyarán. Az Ő nevükön legalább 50-100 áldozat vére szárad.
/HyenasCrypticc/ és /FivepK generalz/ graffitik kezdtek el feltűnni. A helyiek ezekkel jelezték, hogy az új generáció bejövetelével vér fog folyni az utcákon.
Többen rivális környékeken crusolva lowriderrekkel/cross-motorokkal golden bandanát és fegyvereket, illetve bárdokat/machétákat mutattak fel, kék kendővel az arcukon. Mindeközben csak hangosan röhögtek.
Így lett a hiedelem a 'hiénákról.' Szinte minden hoodon azt beszélték / Ganton készül valamire, ezek a niggerek elmebetegek! Figyeljetek oda! /
Mivel a taglétszám csúnyán csökkent, ezért a Wattson lévő Mafia Crippel kezdtek közös üzletbe egymás támogatásukkal cserébe, így alakult meg a Mafia Connection.
Blue Gata Mafia Crips / Circle Mafia crips. Összlétszámuk 600-ra ugrott.


,, Érdekesség. /Mafia Connection./
(click to show/hide)


Napjainkban.Idézet
News

2018. 07. 12.
Négy halott és hét sérült, ez volt az ára a hétvégi "Hood Daynek" Gantonon.
Ismeretlenek nyitottak tüzet egy 30-40 fős társaságra a Grove Street keleti részén. Négyen meghaltak köztük egy 7 éves helyi lány is.
Az elkövetők feltehetőleg: hatósági beszámolók szerint banda rivalizálás végett nyitottak tüzet az ott szórakozó fiatalokra/bandatagokra.
Az üggyel kapcsolatban a sértettek nem szólaltak meg, de néhány helyit szóra bírtuk és szerintük ez már megszokott a környéken.
Többen úgy vélekedtek ,, Este 7 után már kimenni sem mernek. '' Az utcába már az este beköszöntével a Taxik sem közlekednek, ahogy a Mentők sem rendőri kísérettel.


2018. 07. 15.
Lövöldözés tört ki Idlewood csomópontján a Winona Avenue nyugati részén található Gas Stationnál.
Feltehetőleg az ügy összeköthető a korábban Gantonon történt leszámolással. Két halottról és egy könnyebben sérültről tudunk.
A nyomozók állítása szerint korábban már felfigyeltek, hogy közösségi portálokon már szervezték, hogy visszafizetnek, de pontos dátumot Ők sem tudnak.
A mostanában elharapódzó bandaháborúk nagyban megnehezítik a helyiek életét, mint Gantonon, mint Idlewoodon.
A viszály mai napig a Crips&Bloods között a legerősebb. A fiatalokat behálózó bűnbandák és a mostani helyzet nagyban közrejátszik a fiatal feketék elhalálozásában.
Tehetetlenek a hatóságok, a Gang Unit és a DEA az FBI közreműködésével próbálja megállítani a bandák közti gyűlöletet,
az állam is oktatási fejlesztést ígért, de egyelőre ez nem hat ki a Kül. keleti város részekre.


2018. 12. 31.
Szomszédságra bontott bűnfelmérés ( East Los Santos )
1. Idlewood - 21%
2. Ganton - 18%
3. El Corona - 14%
4. Jefferson - 11%
Ez a négy szomszédság már a bűnözési ráta 64% -t teszi ki globálisan.
Ez a fenyegető szám, az LSPD felhívja a figyelmet ezeken a veszélyeztetett szomszédságokban mindenki legyen éber, legyen tudatában hol jár és legyen rendkívül óvatos.
Nem ajánlott egyedül, nagy értékkel átsétálni a zömökben, mindenki figyeljen oda a másikra, 21:00 után érvénybe lépett No-go zónákban ne haladjanak, a listát itt találják: lspd.gov.com.
Amint gyanúsat észlel hívja a 911-et! Minden körülmények közt óvatosan tegye ezt, hogy senki ne észlelje a tárcsázást, azonnal megyünk. Maradjon biztonságban!

Idézet
2019. 02. 22.
Egy tizenhét éves helyi lányt erőszakoltak meg a Grove Streeten, a lányt jelenleg is pszichoterápián kezelik!
2019. 03. 14.
Négy emberáldozatot követelt a leszámolás a Grove Streeten!
2019. 04. 01.
Egy idős férfit raboltak ki a Grove Streeten, majd aljasan végeztek vele. Az elkövetőket keresik!
2019. 07. 12.
Tömegverekedés tört ki a Grove Streeten, legalább 30 főt számoltak. A verekedés közepette előkerültek a kések, majd a lőfegyverek. Egy helyi életét vesztette!
2019. 07. 27.
A DEA egy droglabort számolt fel a Grove Streeten és elfogtak három körözött drogterjesztőt, köztük egy helyi Kingpin-t is.

2020: Tovább pusztul a Grove Street.
Befejezték a tárgyalásokat, mégsem bontják és ürítik ki a Grove Street egyrészét.
A hírhedt drogtanyán fokozott Rendőri figyelmet biztosítottak, korszerűsített felszereléssel és megnövelték a CCTV kamerák számát a környéken.
A lakásfoglaló családokat kitelepítették és több helyi bűnözőt bíróság elé állítottak,
köztük leginkább drogdílereket, striciket, orgazdákat és prostituáltakat.
Az állam bejelentette hogy a 'banda ellenes' programokkal több figyelmet fordítanak a Ganton/Idlewoodban szocializálódott fiatalokra,
igényes programokkal csábítják őket, megfelelő nevelést és környezetet biztosítanak számukra.
« Utoljára szerkesztve: 2020. Április 11. - 21:09:34 by packrunnerdani » • dredi
 • Teljes tag
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  105
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 18. - 08:35:23
Hajrá Ózd! • Denkovics
 • AdminController
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  112
 • Veteran
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 18. - 12:49:20
Maximális riszpekt. Hoztad a minőséget. • Sherman
 • Admin 4
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  33
 • gang gang
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 18. - 14:07:17
Itt sem szállok majd le rólatok ;)
« Utoljára szerkesztve: 2020. Február 24. - 16:35:05 by BSherman »
Sherman
Adminisztrátor
Mapper

Police Detective - Wendell Pierce
Major Enforcement Section, Gang and Narcotics Division • Bandi
 • Admin 2
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  86
 • Bandi
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Mike Ventura
Dátum: 2020. Február 18. - 14:13:59
Itt sem szállok majd le rólatok, főnök ;)

Adom :D
Mike Ventura - Police Officer III+1
LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
SPECIAL WEAPONS AND TACTICS • earlc
 • Teljes tag
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  153
 • talibxneM6FIA---
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 18. - 16:49:26
Kösz szépen barik! • Papírusz
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  15
 • Játékos
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 18. - 17:31:41
ez a tipikus ec minőség. majd rátok fogok mozdulni én bizaDátum: 2020. Február 18. - 17:50:09
Nem kell csalódnom ismét. • Frankk
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  7
 • Játékos
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 24. - 16:22:27
Tőled csak a szokásos, báttya. ;) • earlc
 • Teljes tag
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  153
 • talibxneM6FIA---
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Február 27. - 11:58:31
Kösz mindenkinek! 8) • benyeee
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  32
 • Mapper 2018/2020
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Kelford Little
Dátum: 2020. Február 27. - 21:23:00
Itt az EC mint mindíg hoztad a formát🔥🔥 • Jesus
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  6
 • Játékos
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Március 01. - 20:58:27
Hatalmas pacsi! Remélem lesz ennek jövője.:) • keifon
 • Újonc
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  24
 • Játékos
  • Profil megtekintése
 • Szerveren használt név: Yorell Atkins
Dátum: 2020. Március 02. - 16:12:43
Ez nice frakció lesz. Támogatni tudom csak a pályázatot, gl. • Istvan
 • Admin 3
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  14
 • Játékos
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Március 26. - 18:02:52
Elkell egy jó banda a szerverre, remélem beadod mert pacek lett a pályázatod  8) • Insigne
 • Kölyök tag
 • Állapot:
  Nem elérhető
  Hozzászólások:
  52
 • dame dame dame dame
  • Profil megtekintése
Dátum: 2020. Március 28. - 02:57:38
Dúr va tesó
If you're with overconfidence and arrogance, you'll die.

Police Officer II Stanley Bates
Harbor Area Patrol Division